Daha net fotoğraflar atabilir misiniz? Kapağı açıp atın, hemen kaçmayacaktır. Tetramorium ya da Oxyopomyrmex olduğunu düşünüyorum.Karıncayı daha yeni buldum kralıce karıncamı
Abdomeni o boyut ve dolgunlukta prens olacağını sanmıyorum.Net fotoğraflar yükler misiniz? Prens gibi duruyor.
Karıncayı daha yeni buldum kralıce karıncamı
Yükledim yeni fotoğrafDaha net fotoğraflar atabilir misiniz? Kapağı açıp atın, hemen kaçmayacaktır. Tetramorium ya da Oxyopomyrmex olduğunu düşünüyorum.
kafa ypısından erkek dıyorumKarıncayı daha yeni buldum kralıce karıncamı
Peki bu karınca yumurtlarmi acabaTetramorium kraliçesi.
1 ila 1.5 hafta hiç ellemeden karanlık, titreşimsiz ortamda bırakın. Kanatları duruyor çiftleşmemiş olabilir. Yumurta verir ama verimli yumurtalar olmaya bilir. Yani yumurtlar ama kraliçe mi prenses mi olduğunu ancak işçi çıkınca anlayabiliriz. Çünkü bazı kraliçeler kanat dökmeden de devam ediyor. Yuva ağzından mı aldınız?Peki bu karınca yumurtlarmi acaba
Karınca ararken başka karincalar saldırıyordu buna bende kurtardım eve getirdim1 ila 1.5 hafta hiç ellemeden karanlık, titreşimsiz ortamda bırakın. Kanatları duruyor çiftleşmemiş olabilir. Yumurta verir ama verimli yumurtalar olmaya bilir. Yani yumurtlar ama kraliçe mi prenses mi olduğunu ancak işçi çıkınca anlayabiliriz. Çünkü bazı kraliçeler kanat dökmeden de devam ediyor. Yuva ağzından mı aldınız?
Kanatlı, throaxı ve abdomeni prensesim diyor. Yanlışım olabilir tabii ki. Kendi kraliçeme bakıp karşılaştırdım. Tetra diye düşünüyorum ki çözüm attılar. Tetraların prensi böyle değil. Prenses olduğunu buradan çıkardım.Prenses olduğunu nereden çıkardınız acaba?
Prenslerdeki abdomen sivriliğini bu karınca da göremediğim için eledim prens ihtimalini.Prenses olduğunu nereden çıkardınız acaba? Tetramorium prensi. Kafa yapısı prenses ile uyuşmuyor ve Tetramorium prensinin abdomeni bu kadar büyük olabilir.
İnşallah prens değildir öyleyse çok iyi olucakPrenslerdeki abdomen sivriliğini bu karınca da göremediğim için eledim prens ihtimalini.
Sanırım hala karar veremedik prens, prenses olduğuna kesinleşince bir şey söyleyelim hocam. Ama prenses ya da kraliçe ise 1 hafta sonra yavaş ve sakince titretmeden fazla ışık altında kalmadan kontrol edebilirsin. Aman aman stres yapmana gerek yok.Bu yumurtlarmi yumurtlarsa nasıl bakmaliyim
Başka karıncalar buna saldırıyordu galiba bir kanadı kırıldi başka tür karınca yuvasında buldumSanırım hala karar veremedik prens, prenses olduğuna kesinleşince bir şey söyleyelim hocam. Ama prenses ya da kraliçe ise 1 hafta sonra yavaş ve sakince titretmeden fazla ışık altında kalmadan kontrol edebilirsin. Aman aman stres yapmana gerek yok.
Peki bunu napmaliyimKesinlikle prens. Çözüm yanlış verilmiş. Tetramorium prensi
Çözümde yanlışlık yok "Oxyopomyrmex" ihtimali fazlalığı var. Sadece cins belirttim orda. Ve evet kafa yapısı gerçekten uyuşmuyormuş. Kusra bakmayın.Kesinlikle prens. Çözüm yanlış verilmiş. Tetramorium prensi