Salın hocam başka yapacak bir şey yok.Peki bunu napmaliyim
Bunu napmaliyimÇözümde yanlışlık yok "Oxyopomyrmex" ihtimali fazlalığı var. Sadece cins belirttim orda. Ve evet kafa yapısı gerçekten uyumuşmuyormuş. Kusra bakmayın.
Tüm mesajlarınızda iddialı bir şekilde prenses olduğunu söylemişsiniz garip bir şekilde. Ya oxyopomyrmex yada tetramorium denmesi bunun doğru ve kesin olduğunu göstermez. iki cinste olabilir sonuçta ihtimali var ikisininde. Bu yüzden çözüm için net bir cevap işaretlenmeli.Çözümde yanlışlık yok "Oxyopomyrmex" ihtimali fazlalığı var. Sadece cins belirttim orda. Ve evet kafa yapısı gerçekten uyumuşmuyormuş. Kusra bakmayın.
Evet hocam zaten çözüm olarak alınmasına şaşırdım. Çözüme alınan yazıda prenses dediğimi düşündüğünüzü sandım o yüzden öyle dedim. Ve tekrardan kusra bakmayın tetra boyutlarını da hesaba katınca prens olarak büyük gelmişti hata etmişim affola. Daha dikkatli olacağım.Tüm mesajlarınızda iddialı bir şekilde prenses olduğunu söylemişsiniz garip bir şekilde. Ya oxyopomyrmex yada tetramorium denmesi bunun doğru ve kesin olduğunu göstermez. iki cinste olabilir sonuçta ihtimali var ikisininde. Bu yüzden çözüm için net bir cevap işaretlenmeli.
Ben karıncayı sabah saat kaclarda arayayımTüm mesajlarınızda iddialı bir şekilde prenses olduğunu söylemişsiniz garip bir şekilde. Ya oxyopomyrmex yada tetramorium denmesi bunun doğru ve kesin olduğunu göstermez. iki cinste olabilir sonuçta ihtimali var ikisininde. Bu yüzden çözüm için net bir cevap işaretlenmeli.
sabahın serın saatlerınde olabılır akşamları da 10dan sonra bulabılırsın ben genelde 10dan sonra cıkıyorum parklardaki ışıkların altında rahat bulabılrısınBen karıncayı sabah saat kaclarda arayayım