Ant store turkey iletişim sorunu

İgneus

Yumurta
Üye
Burada site hakkında yorumları okuyarak kendisinden epey bir ürün sipariş ettim. Ayın 14'ünde etmiştim ve hala bir hareketlilik yok. Kendisi ile iletişim kurmakta epey zor. Mail adreslerine mail gönderemiyorsun, whatsapp üzerinden herkes iletişim kurduğunu söylemiş fakat günlerdir mesajıma oradan da yanıt alamadım, sosyal medya hesabının mesaj istekleri de kapalı. Üç gün önce geri döndü ve tüm ürünleri kargoya verdiğini söyledi. Lakin bana ne mail, ne de bildirim geldi. Kargo takip numaramı almak için aradığımda ise meşgul çalarak kendisine tekrardan ulaşamadım. Kendisi ile iletişim kurmak epey zor. Alış veriş yapan arkadaşlar bilgilendirebilir mi?

KayraButler

Media
Üye
Ben her ulaşmayı denediğimde anında cevap alıyorum ve 1 hafta içinde ürünüm geliyor tekrar aramayı dene istersen.

Mogo

Pupa
Üye
Kargo takip numarasını isteyin ve bazen karıştırıyor o yüzden ne sipariş ettiğinizi söyleyerek iletişime geçin.

Poosedion

Media
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Arkadaşlar burası bağımsız bir hobici forumu, herhangi bir alışveriş sitesinin canlı destek hattı veya Şikayetvar sayfası değil. Sitelerle, siparişlerinizle veya kargolarınızla ilgili yaşadığınız sorunların muhatabı bu forumdaki insanlar olamaz. Bizim bu sitelerle ne bir bağımız var ne de kargonuzun nerede olduğunu bilebiliriz. Alışveriş yaparken sorumluluk tamamen size ait. Ulaşamıyorsanız gidin Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun ya da bankanızdan harcama itirazı yapın. Sürekli buraya gelip kargo takibi sormayı bırakın artık. Alışveriş yaptığınız sitenin iletişim hatları çalışmıyor diye çözümü forumda aramak nasıl bir mantık? Burası hobi platformu, kimse sizin kargonuzun peşine düşecek ya da kargo takibi yapacak durumda değil. Sitenin ya da satıcının bu forumla hiçbir bağı yok. Derdinizi sipariş verdiğiniz yere veya yasal mercilere anlatın, burayı müşteri hizmetleri panosuna çevirmeyin. Sadece konu sahibine değil genel bu zamana kadar açılmış onca konu için söylüyorum.

• Beğendim
Tepkiler: det