Burada kayıtlar da 5 tane var. Her şehirde zaten en az 7 tür varMerkezdeyim hocam
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bursada 105 tane tür varmış hoooayy maşallah
Bulursunuz hocam ya, çok güvenmeyin bu uygulamaya. Arayacaksanız aklınızın bir köşesinde bulunsun sadece.Ekli dosyayı görüntüle 12776 bu durumda ben cataglyphis kraliçesi buldum 2 tane
Valla gelebilirsiniz tanışmış oluruz hem marketteyken aklıma şöyle birşey geldi youtube da karınca tuzagı diye bişey gördüm ışıklı bişeydi o tarzda bişey yapsam ben gelir mi acaba hem fazla gelirse sizlere de gönderirim kargoylaŞu uygulamayı 1 aydır kullanıyorum. Bir kere yeşil olduğunu görmedim. Harbi Alanya iyiymiş.
Bulursunuz hocam ya, çok güvenmeyin bu uygulamaya. Arayacaksanız aklınızın bir köşesinde bulunsun sadece.
Hocam valla zor gelirim ya, şaka bir yana yapabilirsiniz bence iyi sonuç alırsınız.Valla gelebilirsiniz tanışmış oluruz hem marketteyken aklıma şöyle birşey geldi youtube da karınca tuzagı diye bişey gördüm ışıklı bişeydi o tarzda bişey yapsam ben gelir mi acaba hem fazla gelirse sizlere de gönderirim kargoyla
Alanya uçuşa geçti valla şimdi yine baktım pazar günü %82 şuanValla gelebilirsiniz tanışmış oluruz hem marketteyken aklıma şöyle birşey geldi youtube da karınca tuzagı diye bişey gördüm ışıklı bişeydi o tarzda bişey yapsam ben gelir mi acaba hem fazla gelirse sizlere de gönderirim kargoyla
Burada balkonda otururken bile dün normal beyaz ışığa 2 3 tane prens geldiHocam valla zor gelirim ya, şaka bir yana yapabilirsiniz bence iyi sonuç alırsınız.
MaşallahAlanya uçuşa geçti valla şimdi yine baktım pazar günü %82 şuan
Burada balkonda otururken bile dün normal beyaz ışığa 2 3 tane prens geldi
hangi ışığı kullanıyosun? o videoyu ben de gördüm bikaç ay önce ama bi türlü bi daha bulamadım atabilirsen sevinirim.Arkadaşlar mavi ışığı ayarladım akşam deniyeceğim bakalım olucak mı gelişmeleri yazarım akşam fazla gelen olursa sizlerden isteyenlere vermeyi düşünüyorum
Şöyle buldum tam o ışık aralığında mı bilmiyorum şuan ama bende rcb lamba vardı onunla deniyeceğim olmassa o ışıktan kendim yapmayı düşünüyorum yazılımla o aralığı yakalayabiliriz led kullanarakhangi ışığı kullanıyosun? o videoyu ben de gördüm bikaç ay önce ama bi türlü bi daha bulamadım atabilirsen sevinirim.
Çok daha iyisini yapabiliriz bence hatta rehber uygulaması yapabiliriz yazılım konusunda veya bilgi konusunda yardım etmek isteyenler olursa başlayabiliriz kodlamasını yaparım benHangi şehirde kaç karınca türü olduğuna nereden bakıyorsunuz?
Forumda birleşirsek bu uygulamanın daha iyisini ve ayrıntılısını geliştiririz bence 😂
Bende bilgisayar mühendisiyim boş vakitlerimi ben de ayırabilirim. Hangi türün hangi koşullarda uçuş yapmasının daha olası olacağı konusunda değişkenlikler var ise buna göre tür bazlı ihtimaller verilebilir. Kullanıcıların da geri bildirimiyle tahmin yaparken yapay zeka bile kullanılabilir aslındaÇok daha iyisini yapabiliriz bence hatta rehber uygulaması yapabiliriz yazılım konusunda veya bilgi konusunda yardım etmek isteyenler olursa başlayabiliriz kodlamasını yaparım ben
Bursalı olmanın şeftali ve kestaneden sonraki tek iyi yanı bu sanırım.Bursada 105 tane tür varmış hoooayy maşallah
tamamdır bekliyorumŞöyle buldum tam o ışık aralığında mı bilmiyorum şuan ama bende rcb lamba vardı onunla deniyeceğim olmassa o ışıktan kendim yapmayı düşünüyorum yazılımla o aralığı yakalayabiliriz led kullanarak
Şuan kullanıcağımı da eve geçince atayım size
En güzeli aslinda ilk başta forum un uygulaması olsa daha da güzel olurBende bilgisayar mühendisiyim boş vakitlerimi ben de ayırabilirim. Hangi türün hangi koşullarda uçuş yapmasının daha olası olacağı konusunda değişkenlikler var ise buna göre tür bazlı ihtimaller verilebilir. Kullanıcıların da geri bildirimiyle tahmin yaparken yapay zeka bile kullanılabilir aslında![]()
kesinlikle ve kesinlikle katılıyorumEn güzeli aslinda ilk başta forum un uygulaması olsa daha da güzel olur
hocam keske ama moderatörlerimiz hariç forumla ilgilenen çok yok. uygulama işi zor birazEn güzeli aslinda ilk başta forum un uygulaması olsa daha da güzel olur