Bulunur da o kadar da güzel bir gün değil, rüzgar biraz fazla, nem de uçuşa yeter ama daha iyi olabilirdi. Sıcaklık uygun gibi. (Geç oldu biraz ama sonraki günlerde işe yarar)Bugün 14.00'da İncek'ye yüzde 20 yağış bekleniyor yani hafif yağmurlu nem yüzde 50 olacak yağıştan sonra dışarı çıkacağım hava 23 derece nem yüzde 46 ve rüzgar 18km/sa sizce kraliçe karınca bulabilir miyim?
sen neredesin yakınında park falan varsa söyle isminiçankayanın neresindesin beraber arayabiliriz istersen
eyvallah abiBulunur da o kadar da güzel bir gün değil, rüzgar biraz fazla, nem de uçuşa yeter ama daha iyi olabilirdi. Sıcaklık uygun gibi. (Geç oldu biraz ama sonraki günlerde işe yarar)
çukurambardayımsen neredesin yakınında park falan varsa söyle ismini
eyvallah abi
Herhangi bir zamanda kraliçe bulmak mümkün ama ben artık yazın uçan türleri bulabileceğinizi düşünmüyorum. Genelde son baharda uçuş yapan türleri bulabilirsiniz. Örn. bağzı Canponotus, messor veya crematogaster türleri.Bugün 14.00'da İncek'ye yüzde 20 yağış bekleniyor yani hafif yağmurlu nem yüzde 50 olacak yağıştan sonra dışarı çıkacağım hava 23 derece nem yüzde 46 ve rüzgar 18km/sa sizce kraliçe karınca bulabilir miyim?
abi sen uzaksın ya banaçukurambardayım
abi şuan tür falan umrumda değil kraliçe arıyorum bi de çekirgelerden anlıyorsan yeni konuma yardımcı olur musunHerhangi bir zamanda kraliçe bulmak mümkün ama ben artık yazın uçan türleri bulabileceğinizi düşünmüyorum. Genelde son baharda uçuş yapan türleri bulabilirsiniz. Örn. bağzı Canponotus, messor veya crematogaster türleri.
Satın almayı düşünebilirsin? Karınca sanatı sitesinde stok olması lazım şu anda.abi sen uzaksın ya bana
abi şuan tür falan umrumda değil kraliçe arıyorum bi de çekirgelerden anlıyorsan yeni konuma yardımcı olur musun
Şuan Stok yok maalesef.Satın almayı düşünebilirsin? Karınca sanatı sitesinde stok olması lazım şu anda.
nasıl dm yazabilirim
Dm başlatmak istediğin kişinin profiline tıkla,orada yazıyo ona basnasıl dm yazabilirim