Ankara Uçuş

vedo

Yumurta
Üye
Bugün 14.00'da İncek'ye yüzde 20 yağış bekleniyor yani hafif yağmurlu nem yüzde 50 olacak yağıştan sonra dışarı çıkacağım hava 23 derece nem yüzde 46 ve rüzgar 18km/sa sizce kraliçe karınca bulabilir miyim?

det

Nanitik
Üye
Bugün 14.00'da İncek'ye yüzde 20 yağış bekleniyor yani hafif yağmurlu nem yüzde 50 olacak yağıştan sonra dışarı çıkacağım hava 23 derece nem yüzde 46 ve rüzgar 18km/sa sizce kraliçe karınca bulabilir miyim?
Bulunur da o kadar da güzel bir gün değil, rüzgar biraz fazla, nem de uçuşa yeter ama daha iyi olabilirdi. Sıcaklık uygun gibi. (Geç oldu biraz ama sonraki günlerde işe yarar)

vedo

Yumurta
Üye
  • <3
Tepkiler: det

anakin

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Herhangi bir zamanda kraliçe bulmak mümkün ama ben artık yazın uçan türleri bulabileceğinizi düşünmüyorum. Genelde son baharda uçuş yapan türleri bulabilirsiniz. Örn. bağzı Canponotus, messor veya crematogaster türleri.

vedo

Yumurta
Üye
çukurambardayım
abi sen uzaksın ya bana

Herhangi bir zamanda kraliçe bulmak mümkün ama ben artık yazın uçan türleri bulabileceğinizi düşünmüyorum. Genelde son baharda uçuş yapan türleri bulabilirsiniz. Örn. bağzı Canponotus, messor veya crematogaster türleri.
abi şuan tür falan umrumda değil kraliçe arıyorum bi de çekirgelerden anlıyorsan yeni konuma yardımcı olur musun

anakin

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
abi sen uzaksın ya bana

abi şuan tür falan umrumda değil kraliçe arıyorum bi de çekirgelerden anlıyorsan yeni konuma yardımcı olur musun
Satın almayı düşünebilirsin? Karınca sanatı sitesinde stok olması lazım şu anda.