Ankara canlı yem ?

wlakenn

Yumurta
Üye
Sitede 50 liraya 1000 un kurdu diyo doğrumu sizce ?

wlakenn

Yumurta
Üye
Çok şikayet var orayla ilgili pek güvenemedim

BeyDiesT

Nanitik
Üye
ben bütün siparişlerimi oradan veriyorum gayet güvvenli bir site gönderdikleri canlı yemlerde ölü çıkmadı ve yem altlığı gayet iyi güvenebilrsiniz sorun yok.

Emir123

Media
Üye
Sitede 50 liraya 1000 un kurdu diyo doğrumu sizce ?
Ankara canlı yem güvenilirmi diye birsürü konu var şu konuları açmadan önce bir araştırın, sadece ankara canlı yem yazıp forumda arama yapmanız yeter, az aşağıda ankara canlı yem güvenilirmi diye konu var zaten, evet güvenilir 70 kere canlı yem aldım problem yok.

Fuzuli

Yumurta
Üye
Güvenilir ama kargo ücreti hakkınsa bilgilendirme yapmıyorlar alırken onu hesaba katın, sızdırmaz kaba 20tl veriyormuş eleman söylediğine göre , kurda değil kargoya para veriyorsunuz resmen, ama ürün sorunsuz .

MCS

Larva
Üye
Güvenilir ama kargo ücreti hakkınsa bilgilendirme yapmıyorlar alırken onu hesaba katın, sızdırmaz kaba 20tl veriyormuş eleman söylediğine göre , kurda değil kargoya para veriyorsunuz resmen, ama ürün sorunsuz .
Sitede en üstte yazıyor kargo ücreti yurtiçi tüm kargolar 67 tl yazıyor

karıncabuldum

Pupa
Üye
Kaç günde geldi ? İstanbuldamı yaşıyorsunuz ?
Samsunda yasiyorum 1 günde geldi elime sizede 1 gunde 57tl kargo parasi tutuyor ve alacaksanız eve istemeyin en yakın aras kargo şubesine isteyin eğer dağıtım sürecine girerse ve uzun sürüyor olme riski çok fazla

MCS

Larva
Üye
Ben ankaracanli yemlede konustum bana eve gondermeyelim büyük ihtimal oluyor dedilrr
o kendini garantiye almak istiyor doğal olarak. Sıcaklardan dolayı bir şey olabilir canlılara diye ama ben kendi deneyimlerime bakarak bir şey olmadı. Ama tabi bir şey olmayacağı anlamına gelmiyor o yüzden risk size bağlı

Yunusemree

Larva
Üye
ben her seferinde evime kargoladım hepsi sağlam çıktı

Roxyus

Yumurta
Üye
Ben şubeden teslim alacağım dememe rağmen getirdiler 36 derece havada saat 14:21 den 16:30 a kadar dağıtım aracındaydı hiçbir şey olmadı sağlamlar