Ankara canlı yem ?

Chaprix

Nanitik
Deneyimli Hobici
Üye
Sitede 50 liraya 1000 un kurdu diyo doğrumu sizce ?
hocam ankara canlı yemden bahsediyorsanız doğru fakat şöyle birşey var 50 tl sadece unkurtlarının parası yani kargocuya kapıda 50-60 tl civarı bir miktar ödüyorsunuz. toplam 100 tl oluyor yani aşşağı yukarı.

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Beyler 10 numara yer güvenmeyenler güvenebilir tek kayıp olmadan fazlasıyla gönderdiler canlı yemi 💯.
Sonuçlar ortada sizin canlı geliyor demenizle canlı gelmiyorlar. Ben güvenmiyorum kimseye de tavsiye etmiyorum aldığınıza pişman edebilecek biri yönetiyor heyecan arıyorsanız tercih edebilirsiniz. Bana soracak olursanız Antalya Çekirge'yi tercih edebilirsiniz. Son zamanlarda tekirdağ un kurdu diye bir yer açıldı onu da tavsiye edebilirim un kurtlarını doğru kargolamayı bilen nadide kişilerden biri.

Emre52ege52

Nanitik
Üye
Sonuçlar ortada sizin canlı geliyor demenizle canlı gelmiyorlar. Ben güvenmiyorum kimseye de tavsiye etmiyorum aldığınıza pişman edebilecek biri yönetiyor heyecan arıyorsanız tercih edebilirsiniz. Bana soracak olursanız Antalya Çekirge'yi tercih edebilirsiniz. Son zamanlarda tekirdağ un kurdu diye bir yer açıldı onu da tavsiye edebilirim un kurtlarını doğru kargolamayı bilen nadide kişilerden biri.
@Barkın 1 kg un kurdu için 200 TL diyor çok ucuz değil mi bide kargo ne kadar çıkıyor