Bende onu almıştım, gayet güzel bir şekilde geliyor güvenebilirsinSitede 50 liraya 1000 un kurdu diyo doğrumu sizce ?
Ankara canlı yem güvenilirmi diye birsürü konu var şu konuları açmadan önce bir araştırın, sadece ankara canlı yem yazıp forumda arama yapmanız yeter, az aşağıda ankara canlı yem güvenilirmi diye konu var zaten, evet güvenilir 70 kere canlı yem aldım problem yok.Sitede 50 liraya 1000 un kurdu diyo doğrumu sizce ?
Sitede en üstte yazıyor kargo ücreti yurtiçi tüm kargolar 67 tl yazıyorGüvenilir ama kargo ücreti hakkınsa bilgilendirme yapmıyorlar alırken onu hesaba katın, sızdırmaz kaba 20tl veriyormuş eleman söylediğine göre , kurda değil kargoya para veriyorsunuz resmen, ama ürün sorunsuz .
Kargo parasını eldenmi veriyoruz ben aldım ürünün fiyatını aldılar sadeceSitede en üstte yazıyor kargo ücreti yurtiçi tüm kargolar 67 tl yazıyor
Bana bugün geldi hersey sağlamdı olmelerinin sebebi nem ve sıcaktanÇok şikayet var orayla ilgili pek güvenemedim
Kaç günde geldi ? İstanbuldamı yaşıyorsunuz ?Bana bugün geldi hersey sağlamdı olmelerinin sebebi nem ve sıcaktan
Samsunda yasiyorum 1 günde geldi elime sizede 1 gunde 57tl kargo parasi tutuyor ve alacaksanız eve istemeyin en yakın aras kargo şubesine isteyin eğer dağıtım sürecine girerse ve uzun sürüyor olme riski çok fazlaKaç günde geldi ? İstanbuldamı yaşıyorsunuz ?
büyük ihtimal hiç bir şey olmaz nakit paranı hazır tut kargo içinEve istedim bakalım nolcak
Ben ankaracanli yemlede konustum bana eve gondermeyelim büyük ihtimal oluyor dedilrrbüyük ihtimal hiç bir şey olmaz nakit paranı hazır tut kargo için
o kendini garantiye almak istiyor doğal olarak. Sıcaklardan dolayı bir şey olabilir canlılara diye ama ben kendi deneyimlerime bakarak bir şey olmadı. Ama tabi bir şey olmayacağı anlamına gelmiyor o yüzden risk size bağlıBen ankaracanli yemlede konustum bana eve gondermeyelim büyük ihtimal oluyor dedilrr
Bana fazladan morio kurdu verdilerBeyler 10 numara yer güvenmeyenler güvenebilir tek kayıp olmadan fazlasıyla gönderdiler canlı yemi 💯.