Anakin'in Kanatlı Süvarileri

anakin

Intercaste
Üye
Yoda Maalesef Aramızdan Ayrıldı

Merhabalar. Geçen Yoda'nın hayatta kaldığını düşünmüştüm ama maalesef bu sefer gerçekten öldü. Aslında boğulma sonrası hayatta kaldı ama gözlemlediğim kadarıyla abdomeni zarar görmüş bu yüzden birkaç gün sonra hayatını kaybetti.

20250829_182035.jpg

anakin

Intercaste
Üye
Transfer ve Media Pupası
Ecenin kolonisi uzun sürenin ardından susuz kalmamaları için kurulumlarına eklediğim tüpe transfer olmuşlar. Bunun sayesinde de koloniyi daha rahat gözlemleme şansı elde ettim ve ilk iki yada bir media pupasını gördüm. Üremelerinde hala bir sıkıntı yok ama karıncalarımın beslenme programında bir değişiklik yaptığım için hızları düştü ve proteine olan iştahları arttı. Bir sonraki güncellemede görüşmek üzere.

20250904_223529.jpg

anakin

Intercaste
Üye
Macro Güncelleme
Yeni dığan bir media işçisinin ayağa kalkıp kız kardeşleriyle tanışma anı.

anakin

Intercaste
Üye
Nazlı'nın Kolonisinde Durum İyi Değil
Merhabalar. Günlüğe yazmadım ama Nazlı'nın kolonisinde ürememe gibibir problem vardı. Ben de bunu düzeltmek için çeşitli yöntemler denedim ama sonuç vermedi, yemek kabul etmiyorlar, üremiyorlar, şu ana kadar 3 işçi kaldı. Geriye aklımda tek bir fikir var, eğer o da işe yaramazsa yapabileceğim bir şey yok. Bunu söylemek istemezdim ama, yavaş yavaş umudumu kaybetmeye başladım. Sizin bir öneriniz varsa yazmanız yardımcı olabilir, bir sonraki güncellemede görüşmek üzere.

Emirdemir43

Media
Üye
Nazlı'nın Kolonisinde Durum İyi Değil
Merhabalar. Günlüğe yazmadım ama Nazlı'nın kolonisinde ürememe gibibir problem vardı. Ben de bunu düzeltmek için çeşitli yöntemler denedim ama sonuç vermedi, yemek kabul etmiyorlar, üremiyorlar, şu ana kadar 3 işçi kaldı. Geriye aklımda tek bir fikir var, eğer o da işe yaramazsa yapabileceğim bir şey yok. Bunu söylemek istemezdim ama, yavaş yavaş umudumu kaybetmeye başladım. Sizin bir öneriniz varsa yazmanız yardımcı olabilir, bir sonraki güncellemede görüşmek üzere.
Hocam yanlış bilmiyorsam nazlı formica cinsi değil mi? Bence bolca şekerli su verin bendede böyle olmuştu 21 işçiye kadar çıkardım şekerli su verin 1 hafta bakmayın 3 tane en az yumurtlayacaktır yumurtlayınca da protein verin.