Elinize sağlık, takipteyimYeni Bir Karar ve Nazlı'nın Yumurtaları.
•Kontrol 1
•Yumurta sayısı: 7-12
herkese merhaba. Biliyorum kontrol için daha fazla beklemem gerekirdi ama yeni bir karar aldım. Normalde nazlıyı her hafta kontrol edip, fotoğrafını çekip sonra kendi haline bırakacaktım fakat hem alanı büyük olduğu için hem de kontrolün sürekli aklımda olması beni erken kontrol etmeye teşvik ettiği için alanını sadece dönebileceği kadar daraltıp ayda bir kontrol etmeye karar verdim. kontrol süresini bu kadar uzatmamın sebebi ise hem formicaların ilk işçilerinin 2-3 ay kadar bir sürede çıktığını duymam ve içimdeki "Kraliçelerimi sürekli kontrol etmeliyim" hissi kırmak. Not: Bu günlük her ne kadar bu günlük siz deneyimli hobiciler için epey basit olsa da bu hobi korkudan bağımsız bir takım sebeplerden dolayı benim hayat kalitemi yüksek derecede arttıracak bir alışkanlık. Bu yüzden sizlerin günlüğümü takip etmesi beni gerçekten çok mutlu eder 😁.
Ekli dosyayı görüntüle 62316
Hangi yapay zeka modelini / aracını kullanıyorsunuz, yapay zekaya sorarken hangi modelini kullanıyorsunuz? Cevapları isterken interneti araştırmasını, yanj web surf talep ediyor musunuz? Veya verdiği cevabı teyit edebilmek için nasıl bu sonuca vardığını soruyor veya profil kısmında olan parametre veya içe aktarma kısımlarını kullanıyor musunuz?(Güzel cevaplar alınabilir modellere erişmek için giriş yamak gerekebiliyor..)Evet ben de az önce doğrusunu öğrendim, yapay zekaya çok da güvenmemek lazım 🙄.