Kalamar kemiği koymalısınız diye biliyorum ben tecrübe ettiğim bir canlı değilAfrika dev salyangozu almayı düşünüyorum aklımda bir soru var kalsyium ihtiyacını nasıl karşılamalıyım yedi şeylere kalsiyum mu eklemeliyim yoksa kalamar kemiği mi koymalıyım?
nem ne kadar olmalı % kaç nem ister?
Torf toprak her ne kullanıyorsanız taban olarak çamur olmaması şartıyla nemlendirme yapabilirsiniz diye biliyorum (çamuru sevmezler)peki ne kadar spreylemeliyim? yada nem oranı % de kaç olmalı?
tamam teşekkürler.Torf toprak her ne kullanıyorsanız taban olarak çamur olmaması şartıyla nemlendirme yapabilirsiniz diye biliyorum (çamuru sevmezler)
Kanka merhaba afrika saylangozu besliyorum bende daha yavruyken aldığında marul salatalık gibi şeylerle beskemelisin petshopa gittiğinde kalamar kemiği ve kalamar kemiği tozu almalısın ondan sonra yediği marulun üstüne bir bıçak yardımyla biraz kalamar kemiği tozundan serpiştirmelisin diğer kalamar kemiğinide yuvanın içine köşeye bir yere koymalıaın nem derecesi olarkta bir parfüm şişesi gibi bir şeye u doldurup hergün toprağını çamur olmiyacak şekilde nemlendirmelisin birde toprak olarak hindistan cevizi toprağı kullanmalısın eğer birşey aklınıza takılırsa bana sorabilirsinAfrika dev salyangozu almayı düşünüyorum aklımda bir soru var kalsyium ihtiyacını nasıl karşılamalıyım yedi şeylere kalsiyum mu eklemeliyim yoksa kalamar kemiği mi koymalıyım?
nem ne kadar olmalı % kaç nem ister?