Hocam tuğkan abinin bir videosunda denk gelmiştim herhalde.Oda oradan almıştı.Adana canlı yem'den alışveriş yapacağım daha önce yapan var mı? Kargolamaları nasıl , bilgi verebilir misiniz?
Gayet güvenilir gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz . Kargo olarak normal kartonda geliyor ama eklerseniz strafor ve ısı bandı ile de gönderim sağlıyorlar . Ben dal böceklerimi , isopodlarımı ve canlı yemlerimi oradan almıştım ve bir sorun , zayiat vs. yaşamadım .Adana canlı yem'den alışveriş yapacağım daha önce yapan var mı? Kargolamaları nasıl , bilgi verebilir misiniz?
Katılmıyorum . Ankara canlı yemden gelen kargoların her biri üstünkörü hazırlanmış şekilde elime ulaştı şahsen tavsiye etmiyorum .Hocam adana canlı yemden hiç alışveriş yapmadım ama ankara canlı yemi önerebilirim.Kargolaması falan güzeldir.
Arkadaş önermemiş fakat ankaracanlıyemi bende öneriyorum 2 farklı canlı yem satın aldım ankaracanlıyem üzerinden iki paket de sorunsuz elime ulaştı ve hiç kayıp yoktu ekstra bile vardı içindeHocam adana canlı yemden hiç alışveriş yapmadım ama ankara canlı yemi önerebilirim.Kargolaması falan güzeldir.
Hocam yakın tarihte iki adet medauroidea extradentata blue aldım gayet sağlıklı geldiler satıcıda tatlı bi adam tavsiye ederim 😋Adana canlı yem'den alışveriş yapacağım daha önce yapan var mı? Kargolamaları nasıl , bilgi verebilir misiniz?