Adana canlı yem güvenilir mi?

kolsuz12

Yumurta
Üye
Adana canlı yem'den alışveriş yapacağım daha önce yapan var mı? Kargolamaları nasıl , bilgi verebilir misiniz?

Moderatör tarafında düzenlendi:

armagankaya

Replete
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Adana canlı yem'den alışveriş yapacağım daha önce yapan var mı? Kargolamaları nasıl , bilgi verebilir misiniz?
Hocam tuğkan abinin bir videosunda denk gelmiştim herhalde.Oda oradan almıştı.

Hemitheconyx

Minör
Yardımsever
Üye
Gayet güvenilir gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz . Kargo olarak normal kartonda geliyor ama eklerseniz strafor ve ısı bandı ile de gönderim sağlıyorlar . Ben dal böceklerimi , isopodlarımı ve canlı yemlerimi oradan almıştım ve bir sorun , zayiat vs. yaşamadım .

ömerherdem

Larva
Üye
Hocam adana canlı yemden hiç alışveriş yapmadım ama ankara canlı yemi önerebilirim.Kargolaması falan güzeldir.

Hemitheconyx

Minör
Yardımsever
Üye
Hocam adana canlı yemden hiç alışveriş yapmadım ama ankara canlı yemi önerebilirim.Kargolaması falan güzeldir.
Katılmıyorum . Ankara canlı yemden gelen kargoların her biri üstünkörü hazırlanmış şekilde elime ulaştı şahsen tavsiye etmiyorum .

Hasancık

Phragmotic
Üye
Arkadaş önermemiş fakat ankaracanlıyemi bende öneriyorum 2 farklı canlı yem satın aldım ankaracanlıyem üzerinden iki paket de sorunsuz elime ulaştı ve hiç kayıp yoktu ekstra bile vardı içinde