Daha dün Ben Efsaneyim'i bitirdim, harika bir filmdi.Resident evil öneririm ben, hiç oynamadım ama videolarını falan izlemiştim çok güzel oyun ayrıca hikaye odaklı ama paralı galiba, film olarak da ben Efsaneyim ( I am Legend) öneririm
Twd serisiZombi filmleri, dizileri ve hikaye odaklı oyunları için neler önerirsiniz?
nereden izleyebilirim internette aradımda sanırım paralı platformlarda var ama değerTwd serisi
Oyunuda var oynamak isterseniz parasız izlemek istiyorsanız korsan dışında izleyemezsiniz.nereden izleyebilirim internette aradımda sanırım paralı platformlarda var ama değer
Bir sürü oyunu varmış ben tuğkan abinin kanaldakini bitirdim beni en çok etkileyen oyun oydu sanırım bide kendim alıp oynarımOyunuda var oynamak isterseniz parasız izlemek istiyorsanız korsan dışında izleyemezsiniz.
Ekibi geri toplarsam gireceğim 2 sene önce almıştımProject Zomboid
7 Day to die tuğkan abi videosunu baya çekti.Zombi filmleri, dizileri ve hikaye odaklı oyunları için neler önerirsiniz?
World War Z nin hem filmini hem de oyununu önerebilirim. Ayrıca left 4 dead serileri de güzeldir. Arkadaşlarla çok fena sarıyor ama hikaye odaklı denmez. Hikaye için oynamak istersen Dying light serisini öneririm. Oynamasan bile galiba Tuğkan abi bütün serileri çekmişti. Açıp ilk oyundan itibaren izleyebilirsin.Zombi filmleri, dizileri ve hikaye odaklı oyunları için neler önerirsiniz?
https://dizipal1556.com/series/the-walking-dead-c07 Ben bu siteden izliyorum. İlla başka sitelerde de vardır ama hâli hazırda buradan izlediğim için linkini attım. Bende daha 5. bölüme yeni geçtim güzel başladı. Fırsat buldukça izliyorum twd yi.nereden izleyebilirim internette aradımda sanırım paralı platformlarda var ama değer