Üzerine düştü ters bir şekildeEğer kraliçenin şekerli sudan arinmadigini düşünüyorsanız kulak çöpünün ıslatarak kraliçeyi narince temizlemeyi deneyebilirsiniz
Üzerine düştü ters bir şekildeEğer kraliçenin şekerli sudan arinmadigini düşünüyorsanız kulak çöpünün ıslatarak kraliçeyi narince temizlemeyi deneyebilirsiniz
Dayı ne biliyim ya aptallık ettimHocam yanlış anlamayın ama neden ufak bir pamuğu veya kulak çöpünü şekerli suya batırıp vermek yerine neden bu fantezilere girdin ki? En başta fazlasını almaya çalışırken bile damlalığa gerek yok ki. Kulak öpünü değdir bitti gitti.
Arkadaşın dediği gibi kulak çöpü ile çok narince deneyin
Estağfurullah bazen olabilir böyle şeyler stres etmeyin. Kraliçeyi ve tüpü temizlediyseniz bir sıkıntı kalmaz , şekerli su bulaşan pamuğu da değiştirin küflenmesin bir kaç gün de strese sokmayın atlatır.Dayı ne biliyim ya aptallık ettim
Yaptım hepsini. Fakat kulak çubuğu kalmamıştı. Ben de bir çubuğun ucuna peçete dolayıp ıslattım ve nazikçe kraliçeye sürdüm, üzerinde gezdirdim. Tüpü de temizledim. Ama benim asıl korktuğum şey yumurtlamaması.Estağfurullah bazen olabilir böyle şeyler stres etmeyin. Kraliçeyi ve tüpü temizlediyseniz bir sıkıntı kalmaz , şekerli su bulaşan pamuğu da değiştirin küflenmesin bir kaç gün de strese sokmayın atlatır.
İşçi eklemesi veya bulabilirseniz yumurta , larva , pupa eklemesi yapabilirsiniz aynı türdenYaptım hepsini. Fakat kulak çubuğu kalmamıştı. Ben de bir çubuğun ucuna peçete dolayıp ıslattım ve nazikçe kraliçeye sürdüm, üzerinde gezdirdim. Tüpü de temizledim. Ama benim asıl korktuğum şey yumurtlamaması.
Zaten strese, öyle ya da böyle, illaki giriyor. Fakat şu an yaşadığı bu anormal derecede fazla stresin yumurtlama dönemini uzatabileceği düşüncesi beni çok korkutuyor.
Evet riskli ama çok daha hızlı bir gelişim seçeneği. Ben ne yaptım birleştirdim ve arbede yaşandı kraliçe sokulmuş olabilir. İşçi ters döndü arkası hareket edince tüpü salladım işçiyi fırlattım dışarı. İnşallah kraliçe ölmez.Çok riskli olmaz mı?
Çok fazla riskli olduğu için yapmamaya karar verdim. Çok riskle hızlı büyümektense, risksiz yöntemle yavaş büyümeyi tercih ederim. Hem sonuç olarak sabır gerektiren bir hobi yapıyoruz, sabretmeyi öğrenmeliyiz. Tebrikler, umarım benim gibi aksaklıklar yaşamadan, kolonin hızlıca büyür.😊Zobit kolay gelsin işçi eklemesi nasıl gitti? Ben de bugün myrmica kraliçesi buldum uzun süredir aradığım bir türdü günlük açmayı planlıyorum.
elinizde başka hangi canlı yemler var? bence un kurdundan devam 😁Çok fazla riskli olduğu için yapmamaya karar verdim. Çok riskle hızlı büyümektense, risksiz yöntemle yavaş büyümeyi tercih ederim. Hem sonuç olarak sabırlı bir hobi yapıyoruz, sabretmeyi öğrenmeliyiz. Tebrikler, umarım benim gibi aksaklıklar yaşamadan, kolonin hızlıca büyür.😊
Bu arada, yarın besleme günü. Ne vermemi önerirsiniz?😁
Çok fazla riskli olduğu için yapmamaya karar verdim. Çok riskle hızlı büyümektense, risksiz yöntemle yavaş büyümeyi tercih ederim. Hem sonuç olarak sabır gerektiren bir hobi yapıyoruz, sabretmeyi öğrenmeliyiz. Tebrikler, umarım benim gibi aksaklıklar yaşamadan, kolonin hızlıca büyür.😊
Bu arada, yarın besleme günü. Ne vermemi önerirsiniz?😁
Hocam ben denedim kraliçe sokulduZobit kolay gelsin işçi eklemesi nasıl gitti? Ben de bugün myrmica kraliçesi buldum uzun süredir aradığım bir türdü günlük açmayı planlıyorum.