Zıplayan örümcek

Soytarı

Yumurta
Üye
Üç gün önce yavru diye düşündüğüm bir zıplayan örümcek buldum güzelde bir teraryum yaptım meyve sineği yakaladım yanına koydum ama yemedi abdomenide çok şişmiş değil sizce sorun ne?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Mogo

Pupa
Üye
Nasıl bir teraryum yaptınız? Salmanıza gerek yok bakabileceğinizi düşünüyorsanız ve yeterli bakım uygulayacaksanız. Abdomeninin büyüklüğü kabuk değişmesiyle ilgili olabilir. Bu küçük bir örümcek olduğu için küçük canlı yeme ihtiyacınız olacak mikro unkurdu gibi bir şey verebilirsiniz. Teraryumun bir kısmını diğerinden daha nemli tutun ve hayvana tutunma yeri verin. Eğer bunları sağlayamazsanız salmanız daha doğru olabilir.

Soytarı

Yumurta
Üye
Terayumun nemi gayet iyi ve küçük olduğu küçük bir terayum yaptım daha önce kendi teraryumunun içine meyve sineği koydum ama yemedi bende başka bir kaba içinde hiç birşey yok ikisinede koydum ama hiç hareket etmedi sinekle göz göze gelmelerine rağmen teraryumun içinde yeteri kadar tutunacağı yerlerde var.

Tarantuk-Adam

Yumurta
Üye
Bilmiyorum konuyla alakalı bir bilgim yok.
Bir ihtimal olabilir diye dedim.
Ama abdominini çekebilir misiniz?(Yakından.)

0959kedi

Phragmotic
Yardımsever
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Üstten çekilmiş fotoğraf atabilir misiniz karın büyüklüğü ve karnındaki renkler/desenler belli olacak şekilde.

Tarantuk-Adam

Yumurta
Üye
Fotoğrafta çok net değil.
Ondan kesin bir yorum yapamıyorum ama eğer örümceğin abdomini çok şişerse yuvarlaklaşırsa veya normalden fazla ağ kullanırsa hamile olabilir.
(En iyisi gözlemlemek.)