Neredeyse tüm hırdavatçıladda paslanmaz sineklik olarak bulabilirsin ayrica pencerecilerdede bulabilirsinteli nerden aldınız ?
Neredeyse tüm hırdavatçıladda paslanmaz sineklik olarak bulabilirsin ayrica pencerecilerdede bulabilirsinteli nerden aldınız ?
Sinek teli/Sineklik tülü/Sineklik şeklinde ararsanız bulabilirsiniz. Akvaryum için de paslanmaz bitki teli oluyor. Aynı işi görür mü bilmiyorum ama boşlukları küçük ve beslediğiniz tür de büyükse aynı şekilde kullanılabilir.teli nerden aldınız ?
sineklik teli hocamteli nerden aldınız ?
Neredeyse tüm hırdavatçıladda paslanmaz sineklik olarak bulabilirsin ayrica pencerecilerdede bulabilirsin
sineklik teli hocam
biliyorumda benim ilk olucak internettede çok fazla satılıyor o kadarına ihtiyacım yok nerden alınır diye merak etmiştim sağ olunSinek teli/Sineklik tülü/Sineklik şeklinde ararsanız bulabilirsiniz. Akvaryum için de paslanmaz bitki teli oluyor. Aynı işi görür mü bilmiyorum ama boşlukları küçük ve beslediğiniz tür de büyükse aynı şekilde kullanılabilir.
Öyleyse @Vazonax'ın dediği gibi hırdavatçılardan istediğiniz boyutta alabilirsiniz.Biliyorum da benim ilk olacak internette de çok fazla satılıyor o kadarına ihtiyacım yok nerden alınır diye merak etmiştim sağ olun.