hocam genelde 2 ayda bir diye görmüştüm forumda sanırsam. arkadaş ne kadar doğru söylemiştir emin değilim fakat bunu sürdükten sonra takip ederek kurumasına göre ve kuruduğunda karıncalar çıkıyor mu çıkmıyor mu diye deneyerek en kesin sonuca ulaşabilirsin. ayrıca bunları bir bantın üstüne sürüp o şekilde yapıştırırsan daha da kolaylık olur senin için.Merhaba arkadaşlar. zeytinyağı-pudra bariyeri kullanan var mı. kaç günde bir yenilemek gerekiyor
ben evde yokken kaçmalarından endişe ediyorum. bandın üstüne sürüp yapıştırma fikri güzelmiş teşekkür ederim 😊hocam genelde 2 ayda bir diye görmüştüm forumda sanırsam. arkadaş ne kadar doğru söylemiştir emin değilim fakat bunu sürdükten sonra takip ederek kurumasına göre ve kuruduğunda karıncalar çıkıyor mu çıkmıyor mu diye deneyerek en kesin sonuca ulaşabilirsin. ayrıca bunları bir bantın üstüne sürüp o şekilde yapıştırırsan daha da kolaylık olur senin için.![]()
hocam evdeyken deneyebilirsin, tabi istersen. yoksa dediğim gibi sürdüğün zaman zaten sıkıntı olmaz.ben evde yokken kaçmalarından endişe ediyorum. bandın üstüne sürüp yapıştırma fikri güzelmiş teşekkür ederim 😊
yapma 🤦🏻 zeytinyağı kullanmadınız mıBen daha yeni camponotus sanctuslara denedim. Sulu pudra olarak. 2 saat sonra biri dışarda dolaşıyordu 😅😅
Ben daha yeni camponotus sanctuslara denedim. Sulu pudra olarak. 2 saat sonra biri dışarda dolaşıyordu 😅😅
Ben de Camponotus kolonilerimde denemiştim ve aynı sonucu aldım. Denenebilecek her şeyi denedim ama nafile. Mecbur kapaklarını kapalı tutuyorum o yüzden. Camponotuslar ile alakalı bir durum bu, sizin elinizde daha küçük bir tür varsa bu bariyer işe yarayacaktır. Messorlarda sorunsuz bir şekilde kullanıyorum ben. Sıcaklığa göre 1-2 hafta dayanıyor genelde.yapma 🤦🏻 zeytinyağı kullanmadınız mı
Zeytin yağı şart değil,su ile de olsa fark etmiyor. Asıl mesele pudrada 🙂yapma 🤦🏻 zeytinyağı kullanmadınız mı
oysa herşeyi hazırlamıştım. hayaller suya düştü bak şimdi🤦🏻Ben de Camponotus kolonilerimde denemiştim ve aynı sonucu aldım. Denenebilecek her şeyi denedim ama nafile. Mecbur kapaklarını kapalı tutuyorum o yüzden. Camponotuslar ile alakalı bir durum bu, sizin elinizde daha küçük bir tür varsa bu bariyer işe yarayacaktır. Messorlarda sorunsuz bir şekilde kullanıyorum ben. Sıcaklığa göre 1-2 hafta dayanıyor genelde.
Bantın izi kalmaz mı ?ben evde yokken kaçmalarından endişe ediyorum. bandın üstüne sürüp yapıştırma fikri güzelmiş teşekkür ederim 😊
Gayet güzel duruyor böyle 👍🏻campononotus santcus koyacam içine hocam. siz benimki dışarda dolaşıyor diyince ayak üstü kapak ta yaptım şimdi. garanti olsun 😅Ekli dosyayı görüntüle 1083
Bu kabın ismi ne olarak geçiyor?campononotus santcus koyacam içine hocam. siz benimki dışarda dolaşıyor diyince ayak üstü kapak ta yaptım şimdi. garanti olsun 😅Ekli dosyayı görüntüle 1083
kağıt bant olursa iz bırakmazBantın izi kalmaz mı ?
akrilik malzeme. pleksi de denebilir hocamBu kabın ismi ne olarak geçiyor?
Buna mika kap diyende var aynı şey mikağıt bant olursa iz bırakmaz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
akrilik malzeme. pleksi de denebilir hocam
evet hocam aynıBuna mika kap diyende var aynı şey mi
teli nerden aldınız ?campononotus santcus koyacam içine hocam. siz benimki dışarda dolaşıyor diyince ayak üstü kapak ta yaptım şimdi. garanti olsun 😅Ekli dosyayı görüntüle 1083