Yuvadan düşen karga yavrusu

Bahtszbedevi

Yumurta
Üye
Doğalı belki daha 2/3 hafta olmuş bi karga yavrusu buldum, durumu iyi biraz un kurdu verdim ama mikro oldukları için yetmeyecek lobster versem ağır gelir mi dış kabukları olsun salgıladıkları koku olsun yavru karga için uygun mudur?

Cihan__

Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
Doğalı belki daha 2/3 hafta olmuş bi karga yavrusu buldum, durumu iyi biraz un kurdu verdim ama mikro oldukları için yetmeyecek lobster versem ağır gelir mi dış kabukları olsun salgıladıkları koku olsun yavru karga için uygun mudur?
Kaynamış yumutayı biraz sulandırarak mama tarzı birşey ile besleyebilirsin ya da direkt pet shoptan yavru kuş maması alıp verebilirsin.

egzotikçiftik

Intercaste
Yardımsever
Makro Fotoğrafçı
Üye
Kuşlar için olan forumlar oluyor hocam oraya sorarsanız daha net cevaplar alabilirsiniz. Bir ay önce ben de yavru bir serçe bulmuştum, mamadan çok canlı yem önerdiler. Lobster parçalara ayrılarak verilebilir belki. Un kurdu da verin mikro olsun olmasın. Bu arada bir kaç saatte bir beslenmeleri gerekiyor diye biliyorum, fazla aç bırakırsanız zayıf düşer. Ve sıcak bir ortamda tuttuğunuzdan da emin olun.

Cihan__

Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
Kuşun böcek yemesi daha iyi olmaz mı sonuçta böcek yiyerek evrimleşmişler
Evde bakımda yavru kuşlara mama verilir. Normalde de ebeveynleri yavrularını yumuşcak böcekler ile besler ya da kendileri biraz öğütür öyle verir.