Siz kraliçeyi kış uykusuna yatırmadınız mı?Zaten anlamadığı için yumurtlayamadı bence.
Siz kraliçeyi kış uykusuna yatırmadınız mı?Zaten anlamadığı için yumurtlayamadı bence.
Hayır.Siz kraliçeyi kış uykusuna yatırmadınız mı?
Ondan yumurtlamıyodur iyice ısınsın havalar.Hayır.
O zaman yumurtlamamasının sebebi bu olabilir. Kraliçeyi kış uykusuna alın. En azından bir ay kadar kalsa yine iyi.Hayır.
Buz dolabına koyarım ama ölme ihtimalide var.O zaman yumurtlamamasının sebebi bu olabilir. Kraliçeyi kış uykusuna alın. En azından bir ay kadar kalsa yine iyi.
Gerek yok buz dolabına koymana havalar ısınsın yumurtlar.Buz dolabına koyarım ama ölme ihtimalide var.
Tamam haklısın umarım dinlemeyi öğrenirsin.Kim sana uzat dediki? Soruları soran sensin.
Evde olduğu için anlayamaz.Gerek yok buz dolabına koymana havalar ısınsın yumurtlar.
Aynen öyleEvde olduğu için anlayamaz.
Umarım sende doğru düzgün okumayı öğrenirsin.Tamam haklısın umarım dinlemeyi öğrenirsin.
Şimdi ne yapmalıyım biriniz kış uykusuna yatır diyo biriniz bekle havalar ısınsın diyor.Evde olduğu için anlayamaz.
Kış uykusuna yatıramassın zaten yaz geldi havalar ısınsın yumurtlayacaktır.Şimdi ne yapmalıyım biriniz kış uykusuna yatır diyo biriniz bekle havalar ısınsın diyor.
Hocam adamın dediğini yap bana dm üzerinden üç ay sonra mesaj at. Haklıysa özür dileyeceğim.Şimdi ne yapmalıyım biriniz kış uykusuna yatır diyo biriniz bekle havalar ısınsın diyor.
Daha fazla detay verir misiniz?Şimdi ne yapmalıyım biriniz kış uykusuna yatır diyo biriniz bekle havalar ısınsın diyor.
Ben bunu sahibindende aldım 4 ay boyunca ortalama 15 ila 17 derecelerde durdu ve kış uykusuna yatıp yatmadığıyla alakalı bilgim yok ama satıcıya ulaşabilirsem sorarım.Daha fazla detay verir misiniz?
Satın almadan önce kış uykusuna yatırılımış olup olmadığı hakkında bilgi verildi mi size?
Nereden satın aldınız?
4 ay boyunca evinizde ortalama kaç dereceler de kaldı?
Bu sıcaklıklar tam olarak yeterli değil. İki ay ya da bir ay uyku yeterli olur.Ben bunu sahibindende aldım 4 ay boyunca ortalama 15 ila 17 derecelerde durdu ve kış uykusuna yatıp yatmadığıyla alakalı bilgim yok ama satıcıya ulaşabilirsem sorarım.
Evet sormanız iyi olur. Kış uykusu için gayet uygun dereceler bunlar. Yatırmanıza gerek yok o halde. Yapmanız gereken tek şey kraliçeye şekerli su ve proteini düzenli sağlayıp rahatsız etmemek. Toparlayabilirse ve başarılı bir çiftleşme geçirdiyse yumurtlayabilir.Ben bunu sahibindende aldım 4 ay boyunca ortalama 15 ila 17 derecelerde durdu ve kış uykusuna yatıp yatmadığıyla alakalı bilgim yok ama satıcıya ulaşabilirsem sorarım.
Satıcıya ulaştım sordum geri dönüş yaparsa yazıcam.Bu sıcaklıklar tam olarak yeterli değil. İki ay ya da bir ay uyku yeterli olur.
Şuan yatırırsa uygun sıcaklığı bulamaz buz dolabında ölebilir kış uykusuna yatıp uyandırsa bile kraliçenin düzeni bozulur 2 hafta sonra havalar ısıncak zaten yatırmasına gerek yok.Bu sıcaklıklar tam olarak yeterli değil. İki ay ya da bir ay uyku yeterli olur.
Tamam yapsın sonuç alırsa bana dm'den yazsın.Şuan yatırırsa uygun sıcaklığı bulamaz buz dolabında ölebilir kış uykusuna yatıp uyandırsa bile kraliçenin düzeni bozulur 2 hafta sonra havalar ısıncak zaten yatırmasına gerek yok.