Kraliçenin thoraxı kadar büyük olan şey larva mı?Selamlar, bu messor sp. kraliçemin görüldüğü üzere bir yumurtası diğerlerine göre aşırı büyük. Bana ilk işçiyi garantilemek istiyormuş gibi geldi fakat yine de sormak istedim.
Ekli dosyayı görüntüle 56603Ekli dosyayı görüntüle 56604
Evet larva gibi duruyor, çiftleşmemiş olma ihtimali çok yüksekKraliçenin thoraxı kadar büyük olan şey larva mı?
bulduktan 1 hafta sonra kanadının 1 parçasını döküp yumurtlamıştı.Çiftleştiğinden emin misiniz?
Evet hocam o larva bende o yüzden bir sorun varmı diye sormuştum.Kraliçenin thoraxı kadar büyük olan şey larva mı?
Kraliçe çiftleşmemiş olabilir ama beklemeden emin olamayız.bulduktan 1 hafta sonra kanadının 1 parçasını döküp yumurtlamıştı.
Evet hocam o larva bende o yüzden bir sorun varmı diye sormuştum.
Görseldeki yumurtalar düzenli. Kanatlarının kullanılmamış olduğuna nasıl ulaştınız?Ben prens yumurtası olduğunu düşünüyorum nedeni ise şu: prens yumurtaları düzensiz olur ve görseldeki yumurta gayet düzensiz.
İkinci olarak prensesin kanatları hiç kullanılmamış uçuş yaptığını sanmıyorum.
Ayrıca kanat atması %100 çiftleştiğini göstermiyor ama bence daha bilgili birileri bakması lazım.
Yumurtalar düzenliydi ben coverı açtığımda 2 tanesi dağıldı.Ben prens yumurtası olduğunu düşünüyorum nedeni ise şu: prens yumurtaları düzensiz olur ve görseldeki yumurta gayet düzensiz.
İkinci olarak prensesin kanatları hiç kullanılmamış uçuş yaptığını sanmıyorum.
Ayrıca kanat atması %100 çiftleştiğini göstermiyor ama bence daha bilgili birileri bakması lazım.
Kanatlar açık durmuyor çünkü, ben çiftleştiğini düşünmüyorum.Görseldeki yumurtalar düzenli. Kanatlarının kullanılmamış olduğuna nasıl ulaştınız?
Kanatlar kullanılınca açılıyor mu? İlk defa duyuyorum. Bu bilginin kaynağı nedir?Kanatlar açık durmuyor çünkü, ben çiftleştiğini düşünmüyorum.
bana bu düşünceniz yanlış gibi geliyor.Kanatlar açık durmuyor çünkü, ben çiftleştiğini düşünmüyorum.