Benim hemen hemen aldığım her kraliçede bu şey oldu ve çok normal. Tüpe ilk konulduğunda kaçmaya çalışıyorlar ve pamuğu eşeliyorlar. Küf yapacak herhangi bir şey koymadıysan zaten oluşması bu aşamada zor. Besin konusunda karıncanın cinsi için daha detaylı fotoğraflar ile bir konu açıp claustral olup olmadığını öğrenirsen daha iyi olur.Esenlikler, ilk işçiler tahmini ne zaman çıkar ve sağdaki şey pamuk mu küf mü? Eğer Pamuksa neden eşelemiş olabilir? Şekerli Su takviyesi mi yapmalıyım?Ekli dosyayı görüntüle 83272
Grup tespitini karıncayı bulduğumda forumda sordum zaten. Türü kesin olarak Formica. Klaustral olduğunu biliyorum ancak dış pamuğu eşelediği için acaba açlıktan falan mı yaptı diye sordum. Karıncayı bulalı 1 ay oldu.Benim hemen hemen aldığım her kraliçede bu şey oldu ve çok normal. Tüpe ilk konulduğunda kaçmaya çalışıyorlar ve pamuğu eşeliyorlar. Küf yapacak herhangi bir şey koymadıysan zaten oluşması bu aşamada zor. Besin konusunda karıncanın cinsi için daha detaylı fotoğraflar ile bir konu açıp claustral olup olmadığını öğrenirsen daha iyi olur.
Teşekkür ederim hocamBazen yuvayı benimsemek için yapabiliyorlar en başta benim kraliçemde yaptı şuan kolonim var yani bu durum gayet doğal