Messor cinsi kraliçemi 3 gün araklıkla kontrol ediyorum ve üstünden 9 gün geçti.Fakat yumurtalarım ilk günkü yumurtalar ile aynı.Bunun sebebini bilen varsa bana yardım edebilir mi?
Teşekkürler .bende bu durumu yaşadım bunun gecikmesi ile ilgili bazı durumlar var eğer koloni 26 28 derce aralığında değilse sarsılıyorsa yumurtaların gelişim süresi kısalır ama merak etme elbet larva evresine gelirler sen daha başlardasın yaklaşık 6 veya en geç 11 güne larva evresine erişirler iyi hobiler![]()
Hocam larva olduklarında ne kadar büyüyorlar? Bazı yumurtalarım larva şeklini almış.bende bu durumu yaşadım bunun gecikmesi ile ilgili bazı durumlar var eğer koloni 26 28 derce aralığında değilse sarsılıyorsa yumurtaların gelişim süresi kısalır ama merak etme elbet larva evresine gelirler sen daha başlardasın yaklaşık 6 veya en geç 11 güne larva evresine erişirler iyi hobiler![]()
uçları sivrileşir bir pirinç tanesini kadar olurlarHocam larva olduklarında ne kadar büyüyorlar? Bazı yumurtalarım larva şeklini almış.
Benimde componotus sanchus türü bir kraliçem var yumurtaları bir aydır yumurtaları büyümüyor yardım edin lütfenMessor cinsi kraliçemi 3 gün araklıkla kontrol ediyorum ve üstünden 9 gün geçti.Fakat yumurtalarım ilk günkü yumurtalar ile aynı.Bunun sebebini bilen varsa bana yardım edebilir mi?