Yumurtalarım gelişmiyor

CanMertCengiz

Yumurta
Üye
Messor cinsi kraliçemi 3 gün araklıkla kontrol ediyorum ve üstünden 9 gün geçti.Fakat yumurtalarım ilk günkü yumurtalar ile aynı.Bunun sebebini bilen varsa bana yardım edebilir mi?

KarincaSeverdem

Yumurta
Üye
bende bu durumu yaşadım bunun gecikmesi ile ilgili bazı durumlar var eğer koloni 26 28 derce aralığında değilse sarsılıyorsa yumurtaların gelişim süresi kısalır ama merak etme elbet larva evresine gelirler sen daha başlardasın yaklaşık 6 veya en geç 11 güne larva evresine erişirler iyi hobiler;)

CanMertCengiz

Yumurta
Üye
bende bu durumu yaşadım bunun gecikmesi ile ilgili bazı durumlar var eğer koloni 26 28 derce aralığında değilse sarsılıyorsa yumurtaların gelişim süresi kısalır ama merak etme elbet larva evresine gelirler sen daha başlardasın yaklaşık 6 veya en geç 11 güne larva evresine erişirler iyi hobiler;)
Teşekkürler .

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Gecikme yok, yumurtaların larva olması minimum 12- 13 gün sürüyor ama bu çok yüksek sıcaklıkta mümkün. Genel de iki, üç hafta da larva olurlar. Yani yumurtaların larva olmasına zaman açısından daha var zaten.

DuruKoç_1

Larva
Üye
Hocam larva olduklarında ne kadar büyüyorlar? Bazı yumurtalarım larva şeklini almış.

Karınca1

Yumurta
Üye
Messor cinsi kraliçemi 3 gün araklıkla kontrol ediyorum ve üstünden 9 gün geçti.Fakat yumurtalarım ilk günkü yumurtalar ile aynı.Bunun sebebini bilen varsa bana yardım edebilir mi?
Benimde componotus sanchus türü bir kraliçem var yumurtaları bir aydır yumurtaları büyümüyor yardım edin lütfen