Yapabilirsiniz, eğer hala büyütmez ise muhtemelen döllenmemiştir.Lasius niger cinsi kraliçem neredeyse 3. haftasına girecek ama yumurtaları neredeyse aynı. Şekerli su takviyesi falan yapayım mı?
Net görünen bir fotoğraf daha iyi olur. Yüksek ihtimalle sıcaklıktan kaynaklı bir durum. Kaç derecede tutuyorsunuz?Lasius niger cinsi kraliçem neredeyse 3. haftasına girecek ama yumurtaları neredeyse aynı. Şekerli su takviyesi falan yapayım mı?
Yumurta aşamasındaki karıncalar kraliçe tarafından beslenmez. Ayrıca döllenip döllenmediğini bu yöntem ile anlayabileceğinizi pek sanmam. İyi hobiler dilerim.👍Yapabilirsiniz, eğer hala büyütmez ise muhtemelen döllenmemiştir.
Haklısınız, benim hatam. Evet fotoğraf olursa daha iyi olur.Net görünen bir fotoğraf daha iyi olur. Yüksek ihtimalle sıcaklıktan kaynaklı bir durum. Kaç derecede tutuyorsunuz?
Yumurta aşamasındaki karıncalar kraliçe tarafından beslenmez. Ayrıca döllenip döllenmediğini bu yöntem ile anlayabileceğinizi pek sanmam. İyi hobiler dilerim.👍
20 21 derece arasında kalıyordu ama bugün ynında bir led ampul yakmaya başladım geceleri kapatıyorum gündüzleri açıyorum bir hafta daha beklerimNet görünen bir fotoğraf daha iyi olur. Yüksek ihtimalle sıcaklıktan kaynaklı bir durum. Kaç derecede tutuyorsunuz?
Yumurta aşamasındaki karıncalar kraliçe tarafından beslenmez. Ayrıca döllenip döllenmediğini bu yöntem ile anlayabileceğinizi pek sanmam. İyi hobiler dilerim.👍
Tamam fotoğrafını hemen atıyorumHaklısınız, benim hatam. Evet fotoğraf olursa daha iyi olur.
Hocam sıcaklıktan olduğunu düşünüyorum, led takmanız iyi olmuş onu 23 ve üstüne getirirseniz yumurtalar gelişir diye düşünüyorum.20 21 derece arasında kalıyordu ama bugün ynında bir led ampul yakmaya başladım geceleri kapatıyorum gündüzleri açıyorum bir hafta daha beklerim
Tamam fotoğrafını hemen atıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 60521
Telefonum çok netlemiyor kusura bakmayın
Led yerine, 5v mini karbon ısıtıcılardan alabilirsiniz. Ledi yaktıktan sonra tüpe iyice yaklaştırmayın. Ayrıca tüpü kalın bir cover ile kapatın.20 21 derece arasında kalıyordu ama bugün ynında bir led ampul yakmaya başladım geceleri kapatıyorum gündüzleri açıyorum bir hafta daha beklerim
Tamam fotoğrafını hemen atıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 60521
Telefonum çok netlemiyor kusura bakmayın
Evet, mukavva ile kapattım ve çok yaklaşmıyorum. Ampulü çoğunlukla tüpün ağız kısmında tutuyorum.Led yerine, 5v mini karbon ısıtıcılardan alabilirsiniz. Ledi yaktıktan sonra tüpe iyice yaklaştırmayın. Ayrıca tüpü kalın bir cover ile kapatın.