Yumurtalar çok dağınık

Tsukuyomi

Yumurta
Üye
Karıncam yumurtlayalı 3 gün oldu ama yumurtalar hâlâ çok dağınık. Yaklaşık 13-14 yumurta var. Ne yapmam gerekir? Aynı zamanda 1 bacağı ve 1 anteni yok kraliçenin.

KingCat

Intercaste
Yardımsever
Üye
Yumurtaların dağınık olması sıkıntı değil yumurtalar fazlalaşmaya başladığı için dağılmıştır.

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Fotoğraf görebilir miyim?

Fotoğraf görebilir miyim?
Kendisi arkadaşım şimdi uyudu fotoğrafı ben atiyim bana atmıştı dikkatli bakarsanız görürsünüz dağınık duruyor yumurtalar

Yumurtaların dağınık olması sıkıntı değil yumurtalar fazlalaşmaya başladığı için dağılmıştır.
Hep dağınıktı ilk yumurtlamaya başladığından beri ama kraliçenin kanatları yok buda döllendiği manasına gelir prens değil bu yumurtalar ama dağınık durması bizi korkuya düşürdü ilk kolonimiz olduğu için yarın banada kraliçe aramaya çıkcaz

ByRabel

Pupa
Üye
Bana n kromozoma sahip gibi geldi yani ürretiği karıncalar prens

creal

Media
Üye
Bende öyle düşünüyordum fakat kanatları yok

Acaba anteni olmadığı için mi tek anteni var
Hocam çok minimalist bir ihtimalde olsa başka kolonin işçileri tarafından saldırıya uğramış olabilir. Elinizde tutun derim, eğer döllenmemişse her türlü yok olacak zaten.

Hocam çok minimalist bir ihtimalde olsa başka kolonin işçileri tarafından saldırıya uğramış olabilir. Elinizde tutun derim, eğer döllenmemişse her türlü yok olacak zaten.
Buraya video yükleniyor mu yükleniyosa bi video paylaşcam bunu arkadaşım bulduğunda etrafta full prenses vardı hepsi ölmüş tek bu yaşıyordu bununda bir anteni ve sol arka bacağı yoktu

BahadirSarp

Asker
Yardımsever
Üye
Buraya video yükleniyor mu yükleniyosa bi video paylaşcam bunu arkadaşım bulduğunda etrafta full prenses vardı hepsi ölmüş tek bu yaşıyordu bununda bir anteni ve sol arka bacağı yoktu
Hocam bişeyler yaşanmış belli ilaçlanma olabilir bence salmayın öleceksede yuvasında ölsün eceliyle birşey kaybetmezsiniz.

Bana sordu aliyim mi diye ben köydeyidim geç cevap yazdım oda almamış aşağıya indiğinde kanatlarını dökmüş oda almış köye gitmiş geldiğinde yumurtlamış ama yumurtalar dağınıkmış işte bugün 3.gün 20 civarı yumurta var hepsi dağınık duruyor

Hocam bişeyler yaşanmış belli ilaçlanma olabilir bence salmayın öleceksede yuvasında ölsün eceliyle birşey kaybetmezsiniz.
Olabilir bilmiyom ama yumurtaların dağınık durmaması gerekmiyor mu aradan 3 gün geçti hayla dağınık duruyor

samet_56

Dichthadiiform
Yardımsever
Üye
Antenden kaynaklı algı bozukluğu yaşıyor olabilir, bu döllenmediğini kesin olarak kanıtlamaz. Yumurtaların dağınık olması çok bir şey ifade etmiyor. Önemli olan larva aşamasında besleyebilmesi. Larvalar meydana geldiğinde zaman geçtikçe gelişim ve boy artışı görürseniz salmanıza gerek yok.
Şimdilik bekleyin.

Antenden kaynaklı algı bozukluğu yaşıyor olabilir, bu döllenmediğini kesin olarak kanıtlamaz. Yumurtaların dağınık olması çok bir şey ifade etmiyor. Önemli olan larva aşamasında besleyebilmesi. Larvalar meydana geldiğinde zaman geçtikçe gelişim ve boy artışı görürseniz salmanıza gerek yok.
Şimdilik bekleyin.
Teşekkür ederim