Kraliçeniz ne zaman yumurtladı ve şu an yumurtalar hangi evrede?Kraliçe karıncamın normalde şimdiye işçileri çıkması lazımdı ama çıkmadı. Acaba neden çıkmadı?
20 temmuz gibi gördüm yumurtaları şuan larva gibi tam anlamadım aşırı geç büyüyor yada büyümüyor gibi.Kraliçeniz ne zaman yumurtladı ve şu an yumurtalar hangi evrede?
Cins ne ve mümkünse fotoğraf atabilir misiniz?20 temmuz gibi gördüm yumurtaları şuan larva gibi tam anlamadım aşırı geç büyüyor yada büyümüyor gibi.
20 temmuzda ilk yumurtaları aldıysanız büyümüyor demek için erken anormal bir durum yok gibi20 temmuz gibi gördüm yumurtaları şuan larva gibi tam anlamadım aşırı geç büyüyor yada büyümüyor gibi.
Tetramorium sp.Cins ne ve mümkünse fotoğraf atabilir misiniz?
Hayır.kraliçe kanatlı mı?
Hocam bilmiyorum aynı kraliçe arkadaşımda var onun ilk işçisi çıktı benim daha pupam yokm20 temmuzda ilk yumurtaları aldıysanız büyümüyor demek için erken anormal bir durum yok gibi
Eğer yumurtalarınız şu an larva evresindeyse bir sorun yok bazı kraliçeler yumurtalarını hızlı geliştirebilirken bazı kraliçeler yumurtalarını yavaş geliştirebiliyorTetramorium sp.
Hayır.
Hocam bilmiyorum aynı kraliçe arkadaşımda var onun ilk işçisi çıktı benim daha pupam yokm
Tekrardan teşekkürler. Majör yakışır 😁Eğer yumurtalarınız şu an larva evresindeyse bir sorun yok bazı kraliçeler yumurtalarını hızlı geliştirebilirken bazı kraliçeler yumurtalarını yavaş geliştirebiliyor
Larvaya geçtilerse gerisi gelicektir bir sorun yoktur. Sıcaklık, nem, kraliçenin yiyecek rezervlerinin durumu gibi şeyler süreyi etkileyebilir.Kraliçe karıncamın normalde şimdiye işçileri çıkması lazımdı ama çıkmadı. Acaba neden çıkmadı?
Kraliçe ilgileniyorsa ölmemişlerdir hocam.Tekrardan teşekkürler. Majör yakışır 😁
Birde manuel transfer etmiştim larvaları ölmüş olabilir mi?
Hocam sıcaklık ne kadar olmalı 25 buçuk derece civarında ayakkabı kutusunun içinde ısıtıcı ampulüm var gerekir mi?Larvaya geçtilerse gerisi gelicektir bir sorun yoktur. Sıcaklık, nem, kraliçenin yiyecek rezervlerinin durumu gibi şeyler süreyi etkileyebilir.
Kraliçe ilgileniyorsa ölmemişlerdir hocam.
23 - 26 derece genelde oda sıcaklığı yeterli olur çok soğuk bir yerde yaşamıyorsanız ısıtıcı ampule gerek yok.Hocam sıcaklık ne kadar olmalı 25 buçuk derece civarında ayakkabı kutusunun içinde ısıtıcı ampulüm var gerekir mi?