Yumurta

karıncabuldum

Pupa
Üye
Bı soru daha sorucam ben canlı yem için biraz ailemi ikna etmem lazım o zamana kadar ne verebilirim ikna etmem 2 ay falan sürer.
Dostum benim 1 hafta sürdü bana normalde hiç bisi almazlardi ve zaten almadılar kendi paramı verdim öyle aldilar
İşin zor biraz ama her gün dene

İbrahim

Larva
Üye
Dostum benim 1 hafta sürdü bana normalde hiç bisi almazlardi ve zaten almadılar kendi paramı verdim öyle aldilar
İşin zor biraz ama her gün dene
Deniyorum zaten biraz daha ikna oldular gibi ama tam değil biraz daha zorlamam lazım ve nereden alicagimıda bilmiyorum bide şöyle bı korkum var ben bu hobiyi birakirsam bunları ne yapıcam ormana bıraksam zarar verirlermi bilmiyorum ondan biraz korkuyorum.

ToxiTkAn

Minör
Yardımsever
Üye
Deniyorum zaten biraz daha ikna oldular gibi ama tam değil biraz daha zorlamam lazım ve nereden alicagimıda bilmiyorum bide şöyle bı korkum var ben bu hobiyi birakirsam bunları ne yapıcam ormana bıraksam zarar verirlermi bilmiyorum ondan biraz korkuyorum.
En mantıklısı uzun süreçte alternatif proteinlerin çok daha masrafa yol açıcağını söyle zaten oldukça ucuz canlı yemler özellikle un kurdu fln
Karıncam.com da vardı sanırsam bir çok canlı yem
Doğaya salma konusunda sorun olmaz diye düşünüyorum veya başka bir hobiciye flnda verebilirsin veya balık yemi olarakda kullanılabilir "kurtlar"

İbrahim

Larva
Üye
En mantıklısı uzun süreçte alternatif proteinlerin çok daha masrafa yol açıcağını söyle zaten oldukça ucuz canlı yemler özellikle un kurdu fln
Doğaya salma konusunda sorun olmaz diye düşünüyorum veya başka bir hobiciye flnda verebilirsin veya balık yemi olarakda kullanılabilir "kurtlar"
Doğa ile ilgili sorunum kalmadı şimdi biraz daha şansımı zorlamada site calismiyo bı arada.

ToxiTkAn

Minör
Yardımsever
Üye
Başka yemleri de deneyebilirsiniz az miktarda alıp çekirge tartara fln ama kolonikeriniz çok büyük değilse bunlar çok yararlı olmayacaktır veya farklı kurtlar arasından en çok hangisinden verim alacağınızıda deneyebilirsiniz

İbrahim

Larva
Üye
Başka yemleri de deneyebilirsiniz az miktarda alıp çekirge tartara fln ama kolonikeriniz çok büyük değilse bunlar çok yararlı olmayacaktır veya farklı kurtlar arasından en çok hangisinden verim alacağınızıda deneyebilirsiniz
Belki yanında moryo kurduda alırım o zmn

İbrahim

Larva
Üye
Yataklık nasıl yapabilirim veya aliyimmi ?

İbrahim

Larva
Üye
Ben hepsi buradadan aldim 100 tane 125 tane yolladılar istersen atarim linki hagla satiyorlaesa
Ben sipariş verdim nasıl oldu anlamadım ama hemen ikna oldular. Yataklık ve 100 tane un kurdu ben bunlara ne kadar patates veriyim veya neler veriyim?

Son düzenleme:

RüzgarDeveci07

Nanitik
Üye
Knk karıncam.com berbat yatalık çok az geliyor un kurdu desen oda berbat tam sayısı gelmiyor Ankara canlı yem en iyisi bence 1 poşet yataklık gönderiyor + un kurdu daha kaliteli

İbrahim

Larva
Üye
Knk karıncam.com berbat yatalık çok az geliyor un kurdu desen oda berbat tam sayısı gelmiyor Ankara canlı yem en iyisi bence 1 poşet yataklık gönderiyor + un kurdu daha kaliteli
Ben Ankara canlı yemden aldım 1 saat önce fln ve ilk siparisim kapıya getir veya şubeden al diye seçenek varmış gormedim beni arayıp uyardılar canlı yemler ölur diye. Daha gelmedi gelince yazicam ztn karincam.com dan siparis verilmiyordu yanlış hatırlamıyorsam.