O kadarını bilmiyorum.Küçüklükle alakası yok ağzının kuvvetine bağlı
O kadarını bilmiyorum.Küçüklükle alakası yok ağzının kuvvetine bağlı
Dostum benim 1 hafta sürdü bana normalde hiç bisi almazlardi ve zaten almadılar kendi paramı verdim öyle aldilarBı soru daha sorucam ben canlı yem için biraz ailemi ikna etmem lazım o zamana kadar ne verebilirim ikna etmem 2 ay falan sürer.
Deniyorum zaten biraz daha ikna oldular gibi ama tam değil biraz daha zorlamam lazım ve nereden alicagimıda bilmiyorum bide şöyle bı korkum var ben bu hobiyi birakirsam bunları ne yapıcam ormana bıraksam zarar verirlermi bilmiyorum ondan biraz korkuyorum.Dostum benim 1 hafta sürdü bana normalde hiç bisi almazlardi ve zaten almadılar kendi paramı verdim öyle aldilar
İşin zor biraz ama her gün dene
En mantıklısı uzun süreçte alternatif proteinlerin çok daha masrafa yol açıcağını söyle zaten oldukça ucuz canlı yemler özellikle un kurdu flnDeniyorum zaten biraz daha ikna oldular gibi ama tam değil biraz daha zorlamam lazım ve nereden alicagimıda bilmiyorum bide şöyle bı korkum var ben bu hobiyi birakirsam bunları ne yapıcam ormana bıraksam zarar verirlermi bilmiyorum ondan biraz korkuyorum.
Doğa ile ilgili sorunum kalmadı şimdi biraz daha şansımı zorlamada site calismiyo bı arada.En mantıklısı uzun süreçte alternatif proteinlerin çok daha masrafa yol açıcağını söyle zaten oldukça ucuz canlı yemler özellikle un kurdu fln
Karıncam.com da vardı sanırsam bir çok canlı yem
Doğaya salma konusunda sorun olmaz diye düşünüyorum veya başka bir hobiciye flnda verebilirsin veya balık yemi olarakda kullanılabilir "kurtlar"
Antalya çekirge veya ankara canlı yemede bakabilirsinizDoğa ile ilgili sorunum kalmadı şimdi biraz daha şansımı zorlamada site calismiyo bı arada.
Şuan için başka bı yem almam gerekiyormu?Antalya çekirge veya ankara canlı yemede bakabilirsiniz
Un kurdu çok kaliteli bir besin değil ama oldukça ucuz ve üretimi kolay olduğu için çok tercih edilir un kurdu alabilirsinizŞuan için başka bı yem almam gerekiyormu?
Belki yanında moryo kurduda alırım o zmnBaşka yemleri de deneyebilirsiniz az miktarda alıp çekirge tartara fln ama kolonikeriniz çok büyük değilse bunlar çok yararlı olmayacaktır veya farklı kurtlar arasından en çok hangisinden verim alacağınızıda deneyebilirsiniz
Morio kurdu yerine bufolo kurdu önerimBelki yanında moryo kurduda alırım o zmn
Ben hepsi buradadan aldim 100 tane 125 tane yolladılar istersen atarim linki hagla satiyorlaesaŞuan için başka bı yem almam gerekiyormu?
Ben almam için yer buldum 100 tane alicam bide yataklık.Ben hepsi buradadan aldim 100 tane 125 tane yolladılar istersen atarim linki hagla satiyorlaesa
Ben sipariş verdim nasıl oldu anlamadım ama hemen ikna oldular. Yataklık ve 100 tane un kurdu ben bunlara ne kadar patates veriyim veya neler veriyim?Ben hepsi buradadan aldim 100 tane 125 tane yolladılar istersen atarim linki hagla satiyorlaesa
Knk karıncam.com berbat yatalık çok az geliyor un kurdu desen oda berbat tam sayısı gelmiyor Ankara canlı yem en iyisi bence 1 poşet yataklık gönderiyor + un kurdu daha kaliteliEn mantıklısı uzun süreçte alternatif proteinlerin çok daha masrafa yol açıcağını söyle zaten oldukça ucuz canlı yemler özellikle un kurdu fln
Karıncam.com da vardı sanırsam bir çok canlı yem
Doğaya salma konusunda sorun olmaz diye düşünüyorum veya başka bir hobiciye flnda verebilirsin veya balık yemi olarakda kullanılabilir "kurtlar"
Patates verebilirsinizBen sipariş verdim nasıl oldu anlamadım ama hemen ikna oldular. Yataklık ve 100 tane un kurdu ben bunlara ne kadar patates veriyim veya neler veriyim?
Ben Ankara canlı yemden aldım 1 saat önce fln ve ilk siparisim kapıya getir veya şubeden al diye seçenek varmış gormedim beni arayıp uyardılar canlı yemler ölur diye. Daha gelmedi gelince yazicam ztn karincam.com dan siparis verilmiyordu yanlış hatırlamıyorsam.Knk karıncam.com berbat yatalık çok az geliyor un kurdu desen oda berbat tam sayısı gelmiyor Ankara canlı yem en iyisi bence 1 poşet yataklık gönderiyor + un kurdu daha kaliteli
Kabuklu direk veriyimmiPatates verebilirsiniz