Yumurta

İbrahim

Larva
Üye
Merhaba sanırım 2 gün önce bı paylaşım yapmıştım kraliçem yumurtlamıyor diye bugün test tüpünü kontrol ettiğimde kralicemin ağzında beyaz küçük birbirine yapışmış iki top gördüm yiyormu yoksa besliyorum bilmiyorum veya dışkısıda olabilir emin değilim.

ToxiTkAn

Minör
Yardımsever
Üye
Merhaba sanırım 2 gün önce bı paylaşım yapmıştım kraliçem yumurtlamıyor diye bugün test tüpünü kontrol ettiğimde kralicemin ağzında beyaz küçük birbirine yapışmış iki top gördüm yiyormu yoksa besliyorum bilmiyorum veya dışkısıda olabilir emin değilim.
Siz kontrol edince bir anda strese girdiği için yumurtalarını azına almış büyük ihtimalle çok sık kontrol etmeyin haftada 1 fln kontrol edin strestrn yumurtalarını yiyebilir

Ünal

Pupa
Üye
Bence hiç bakmayın 3hafta gerek yok zaten çok stres olmuş galiba anlayışınıza göre

PantMan

Yumurta
Üye
Karıncalara çok sık bakma bakarsan stresten yumurtalarının yiyebilirler. Haftada 1 kez bak, en iyisi budur. Çok sabırsızsan 5 günde bir bak

Ünal

Pupa
Üye
Bı çok şey vere bilirsin lakin kabul etme etmeme durumu ola bilir sen biran önce edinmeye bak (salam ,sosis, tavuk,kıyma ,yumurta beyazı sarısıda olur ama genelde yemezler vb)

PantMan

Yumurta
Üye
Knk bişey olsa bile ne yapa bilir ki bence doru olan ilk işçiye kadar bakmamak
Knk ne olur ne olmaz diyim. Su Kısmındaki pamuğu delip kendini boğa bilir. Boğabilir derken su gelebilir yani az olsada ve sendeki karıncanın türünün boyu baya küçükse ciddi kayıplara neden olabilir.

İbrahim

Larva
Üye
Knk ne olur ne olmaz diyim. Su Kısmındaki pamuğu delip kendini boğa bilir. Boğabilir derken su gelebilir yani az olsada ve sendeki karıncanın türünün boyu baya küçükse ciddi kayıplara neden olabilir.
Küçük bı kraliçe.

İbrahim

Larva
Üye
Bı çok şey vere bilirsin lakin kabul etme etmeme durumu ola bilir sen biran önce edinmeye bak (salam ,sosis, tavuk,kıyma ,yumurta beyazı sarısıda olur ama genelde yemezler vb)
Saol bilgi için bı an önce un kurdu edinecegim. :)