Yumurta sıkıntısı?

armagankaya

Pupa
Üye
Hocalarım, herkese iyi forumlar. Benim Formica sp. karıncam yaklaşık 2 aydır benimle beraber. Yaklaşık 3-4 kere yumurta verdi ama sürekli yedi. Sizce ne yapmalıyım? Olmazsa, eğer bir kere daha bekleyeceğim. Tekrar yerse geri doğaya bırakacağım.

Emirdemir43

Media
Üye
Hocam zıplayan örümcek bir de her yerde bulunan kahverengi bir örümcek türü var siz de görmüş olabilirsiniz büyük olmayan minik olan uzun bacaklı örümcekler gibi ağ örenler hariç hepsini verebilirsiniz. (onları genellikle kabul etmiyorlar) ama öldüğünden emin olun.

emre9293

Majör
Üye
Un kurdun dan bahsediyorsanız elimde şuan hiç yok hocam.
Un kurdu edinmelisiniz doğadan yakalanan tüm canlılarda parazit, hastalık, pesitit başta olmak üzere birçok risk vardır.
Formica cinsi hakkında pek bilgim olmasa da 2 ayda claustral dönemden çıkacağını düşünüyorum eğer öyleyse besleme yapmanız gerekir.

armagankaya

Pupa
Üye
Un kurdu edinmelisiniz doğadan yakalanan tüm canlılarda parazit, hastalık, pesitit başta olmak üzere birçok risk vardır.
Formica cinsi hakkında pek bilgim olmasa da 2 ayda claustral dönemden çıkacağını düşünüyorum eğer öyleyse besleme yapmanız gerekir.
Saolun hocam.

Hocam zıplayan örümcek bir de her yerde bulunan kahverengi bir örümcek türü var siz de görmüş olabilirsiniz büyük olmayan minik olan uzun bacaklı örümcekler gibi ağ örenler hariç hepsini verebilirsiniz. (onları genellikle kabul etmiyorlar) ama öldüğünden emin olun.
Bu uzun bacaklı ince olanlarmı.

Emirdemir43

Media
Üye
Bende öyle düşünüyorum ama yokmuş en azından dondurup versin.

Saolun hocam.

Bu uzun bacaklı ince olanlarmı.
Bacakları saç gibi olan. Onun gibi ağ yapanı vermeyin.