sağlam bir telle delik açabilirsinBöyle bir formikaryumu nasil nemlendiricem. Nemlendirme bölümü kapalıEkli dosyayı görüntüle 25613
almanızı önermiyorum bu zamanlar en çok uçuşların olduğu zamanlardan biri. kendiniz çok rahat bulabilirsiniz, daha geçen gün metroda bir kraliçe buldum.Bir şey daha sorucam en uygun nerden temin edebilirim karıncayı mesela ant store uygunmudur kargo vesaire
Hocam ben izmirdeyim daha dün yagmur yağdı onu bilerek ovaya geldim 3 saat aradim ama bir tane bile bulamadimalmanızı önermiyorum bu zamanlar en çok uçuşların olduğu zamanlardan biri. kendiniz çok rahat bulabilirsiniz, daha geçen gün metroda bir kraliçe buldum.
İzmirin neresindesin ben özdere tarafındayim her evden çıktığımda buluom en az 1 tane kraliçeHocam ben izmirdeyim daha dün yagmur yağdı onu bilerek ovaya geldim 3 saat aradim ama bir tane bile bulamadim
Menemendeyim 3 saattir ariyom binlerce karınca gördüm kraliçe yokİzmirin neresindesin ben özdere tarafındayim her evden çıktığımda buluom en az 1 tane kraliçe
MalesefKnk valla oda senin şanzligin