Fark ettikten sonra 2 gün dayandı. Ama o gün bayram ziyaretinden dönmüştüm 5 gün evde yoktum yani 2 günden fazla olabilir.Kaç gün dayandı dostum o?
Teşekkür ediyorum 🙏Alçı genelde çok kullanılmaz. Genelde ytong kullanılır ama yapan birçok insan var. Bu videoya bi bak istersen.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Sakla kanka, belki dirilirYanlış link :d. O zombi kraliçe bana aitti bu arada
Camın içine yerleştirdim. Yerleştirmeden önce sol tarafa da odacıklar açtım odaların bazı noktalarını iğneyle nemlendirme odasına kadar deldim. Silikon sürdüm ancak yüzeyler dümdüz olmadığı için bazı yerlerde boşluklar kaldı. Derzler kapatmaya çalışacağım.Merhaba. Böyle bir formikaryum yaptım ancak sıkıntı olur mu bilmiyorum. Ön taraflarını bu şekilde oydum, sağ yan tarafa da odacık şeklinde oydum. Üst kısmı da yine içeriye doğru oydum nemlendirme için kullanacağım. Tuğkan beyin kanalında anlattığı gibi. Sizce işe yarar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Dostum harika olmuş, eline sağlıkCamın içine yerleştirdim. Yerleştirmeden önce sol tarafa da odacıklar açtım odaların bazı noktalarını iğneyle nemlendirme odasına kadar deldim. Silikon sürdüm ancak yüzeyler dümdüz olmadığı için bazı yerlerde boşluklar kaldı. Derzler kapatmaya çalışacağım.
Tüp yerine outworlde koyarsan suyu daha hoş olur bencebende bu şekilde yaptım sizce iş görür mü tüpten su içicekler
Noldu ona yaşıyor mu hala 😂Yanlış link :d. O zombi kraliçe bana aitti bu arada
Noldu ona yaşıyor mu hala 😂
Son hali böyle. Sadece birkaç parça yapay bitki koyacağım.Camın içine yerleştirdim. Yerleştirmeden önce sol tarafa da odacıklar açtım odaların bazı noktalarını iğneyle nemlendirme odasına kadar deldim. Silikon sürdüm ancak yüzeyler dümdüz olmadığı için bazı yerlerde boşluklar kaldı. Derzler kapatmaya çalışacağım.
Eline sağlık. Sondaki odaları açman iyi olmuşSon hali böyle. Sadece birkaç parça yapay bitki koyacağım.
Teşekkür ediyorumDostum harika olmuş, eline sağlık
Teşekkür ediyorum. Evet bence de daha iyi oldu böyle.Eline sağlık. Sondaki odaları açman iyi olmuş
Merhaba arkadaşlar, karıncaları bugün bu formikaryuma aldım ve videoyu youtube'da yayınladım. Formikaryumun yapım aşamalarını da ekleyeceğim. Soru işareti olanlara belki yardımcı olur.Son hali böyle. Sadece birkaç parça yapay bitki koyacağım.
Merhaba arkadaşlar, karıncaları bugün bu formikaryuma aldım ve videoyu youtube'da yayınladım. Formikaryumun yapım aşamalarını da ekleyeceğim. Soru işareti olanlara belki yardımcı olur.Merhaba. Böyle bir formikaryum yaptım ancak sıkıntı olur mu bilmiyorum. Ön taraflarını bu şekilde oydum, sağ yan tarafa da odacık şeklinde oydum. Üst kısmı da yine içeriye doğru oydum nemlendirme için kullanacağım. Tuğkan beyin kanalında anlattığı gibi. Sizce işe yarar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
O kareye sünger koyun bence süngere sıkın suyu nem daha uzun süreli kalırMerhaba. Böyle bir formikaryum yaptım ancak sıkıntı olur mu bilmiyorum. Ön taraflarını bu şekilde oydum, sağ yan tarafa da odacık şeklinde oydum. Üst kısmı da yine içeriye doğru oydum nemlendirme için kullanacağım. Tuğkan beyin kanalında anlattığı gibi. Sizce işe yarar mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Pamuk yerleştirdim oraya dediğiniz gibi. Boruyla da çıkışını sağladım. Yine aynı borudan su girişi yapılıyor.O kareye sünger koyun bence süngere sıkın suyu nem daha uzun süreli kalır