Akvaryum silikonu olmasına dikkat et.Gaz betonundan formikaryum yapacağım, bunun için üç sorum var:
1) Camı/pleksiyi yapıştırırken ne kullanmalıyım?
2) Uygun ölçülerde cam istersem camcılar yapar mı?
3) Nem yerini nasıl yapmalıyım?
Bence yapıştırma mıknatıs kullan. Temizlemen gerektiğinde açabilirsin.Gaz betonundan formikaryum yapacağım, bunun için üç sorum var:
Sarsıntılara karşı çok zayıf olur. Önermiyorum.Bence yapıştırma mıknatıs kullan. Temizlemen gerektiğinde açabilirsin.
Pleksi formicarium satın almanı öneririm.1- Hazır silikonlar ile yapıştırabilirsin
2- çoğu camcı kesiyor büyük ihtimalle keser
3- attığım fotoğrafa bakın
Ustam ülkenin şu ekonomik durumunda herşey de hazır alınmıyor. Yapmaya karar verip sorduğuna göre ona göre cevap vermeli bence.Sarsıntılara karşı çok zayıf olur. Önermiyorum.
Pleksi formicarium satın almanı öneririm.
1) normal silikon kullanabilirsiniz.Gaz betonundan formikaryum yapacağım, bunun için üç sorum var:
1) Akvaryum silikonu veya mıknatıs olabilir.Gaz betonundan formikaryum yapacağım, bunun için üç sorum var:
Sen de haklısın. Söylediğim formicarium 400 TL bandında bulunuyor.Ustam ülkenin şu ekonomik durumunda herşey de hazır alınmıyor. Yapmaya karar verip sorduğuna göre ona göre cevap vermeli bence.
Bir soru daha sorcaktım. Akvaryum silikonu kullanırsam o formikaryumu tekrar temizleyip kullanabilir miyim?1) Akvaryum silikonu veya mıknatıs olabilir.
2) Evet yaparlar.
3) Betonun ortasına örnek olarak 3x3x3 hacimde bir yer açabilir, etrafınada yaşam alanlarını yapabilirsiniz. Başka bir yöntem ise belirlediğini bir kenara uzunlamasına örnek olarak 10x2x3 hacminde yer açabilirsiniz. Yaşam alanının içine su kaçmasın dikkat edin.
Evet ama zorlanabilirsinBir soru daha sorcaktım. Akvaryum silikonu kullanırsam o formikaryumu tekrar temizleyip kullanabilir miyim?
Nasıl silikonu söküp tekrar kullanacağım ki?Evet ama zorlanabilirsin
Hocam ben sıcak silikon kullanmanızı önerebilirim hem toksik değil hem de el ile zorlanmadan sökülebilir veya bir maket bıçağı yardımı ile temizleyebilirsinizNasıl silikonu söküp tekrar kullanacağım ki?
Silikonu camın arkasından ısıtarak yapabilirsiniz fakat çok risklidir dikkatli olmanız gerek.Nasıl silikonu söküp tekrar kullanacağım ki?
Sıcak silikon toksik değil mi?Hocam ben sıcak silikon kullanmanızı önerebilirim hem toksik değil hem de el ile zorlanmadan sökülebilir veya bir maket bıçağı yardımı ile temizleyebilirsiniz
Hayır değilSıcak silikon toksik değil mi?