YKS açıklandı, geçmiş olsun

nevzatgns19

Nanitik
Üye
Sınava giren herkese geçmiş olsun, sonuçlar açıklandı daha yeni. Çok dert etmeyin ne kadar kötü gelmiş olsa da hayatın sonu değil zaten çoğumuz tüm yıl böyle sözler aldık çevremizden. 12. sınıfsanız sınav sistemi değişmeden önce bir şansınız daha var YKS'ye girmek için, sıralamanız kötüyse bu şansı değerlendirin bence sistem değişmeden önce belki, yüksek ihtimalle, daha iyi yapacaksınızdır. Herkese geçmiş olsun güzel sıralamaları merak ediyorum.

Mikrox

Media
Yardımsever
Üye
Sınava giren herkese geçmiş olsun, sonuçlar açıklandı daha yeni. Çok dert etmeyin ne kadar kötü gelmiş olsa da hayatın sonu değil zaten çoğumuz tüm yıl böyle sözler aldık çevremizden. 12. sınıfsanız sınav sistemi değişmeden önce bir şansınız daha var YKS'ye girmek için, sıralamanız kötüyse bu şansı değerlendirin bence sistem değişmeden önce belki, yüksek ihtimalle, daha iyi yapacaksınızdır. Herkese geçmiş olsun güzel sıralamaları merak ediyorum.
Screenshot_20260721_085515_Google.jpg
Şaka bir yana biraz beklentimin altında geldi ama yinede artık üniversiteliyim. (Yerleştirmede sorun yaşamazsam.)

nevzatgns19

Nanitik
Üye
@İlyas16 sen de cevap verseydin be. Kötü mü iyi mi onu söyle bari.

İlyas16

Media
Üye
@İlyas16 sen de cevap verseydin be. Kötü mü iyi mi onu söyle bari.
😂 İşteyim hocam. Eve geçince bakmayı düşünüyordum. İlk oturum TYT'de 58-65 net arası bir şey bekliyorum. İkinci oturum AYT'de ise sayısal üzerinden 40-45 net civarı bekliyorum. Eve gelince tam sıralamamı ve puanımı söylerim hocam.

İlyas16

Media
Üye
Baktım, yerleşiyorum gibi duruyor bu sene. Umarım yerleşirim de tekrar bu süreçle uğraşmak zorunda kalmam. Genel sıralamada 204 bin yapmışım, tam düşündüğüm gibi gelmiş. AYT sayısalda da 190 bin civarı geldi, fena değil. Umarım herkes istediği üniversiteye ve istediği bölüme yerleşir. Sanırım buraya yazan çoğu kişi de mühendislik düşünüyor. Hadi hayırlısı..

DorukBey

Media
Yardımsever
Üye
Sayısal 40k geldi. Beklediğimin epey altında tercih yapacağım fakat istediğim bölümlere yerleşme ihtimalim biraz düşük. İçimde bunun savaşını veriyorum.

İlyas16

Media
Üye
Evet ilk senem. Boğaziçi MBG istiyordum. Açıkçası çokta esnetmek istemiyorum tercihlerimi.
Çok güzel hocam, umarım istediğiniz yere gidersiniz. Keşke ben de biraz daha fazla çalışsaydım. Dostlarla halı sahaya gitmek yerine biraz daha dersin başında dursaydım diyorum bazen ama olan oldu artık. İnşallah hepimiz gönlümüzdeki yerlere yerleşiriz.

EgeOzer

Yumurta
Üye
Hedefim ilk 10.000 sayısaldı ama kitapçıktan kontrol edince sıralamamın 33bin civarı olduğunu gördüm o civar bir şey bekliyordum ama yığılmasan dolayı beni 20bin kişi geriye atmış açıkçası hiç beklemiyordum ama sağlık olsun hepinizin ellerine emeğine sağlık umarım hakkımıza hayırlısı olur uçak mühendisliği hedefliyordum Ankara'da hala da hedefliyorum eğer ailem desteklerse istediğim bölümün %50 bursluya yerleşmeyi düşünüyorum umarım sizler de istediğiniz yerlere yerleşebilirsiniz <3

sNel

Minör
Üye
Çevreden gördüğüm kadarıyla genel ayt netleri baya yüksekmiş 29k tytyi 57ye çekmiş (benim ayt düşüklüğü de sebep olmuş olabilir :)).Ben bu sene mezun kafayla girmiştim ayt fende bir sürü konu eksiğim vardı. Mezun bırakırım rahatlığıyla girdiğimden herhalde fena gelmedi. Baştan bi hedefim de yoktu. Seneye sağlam hazırlanıp girmeyi düşünüyorum.

Ayrıca obpnin bu denli etkili olacağını asla tahmin etmezdim. Beni çok etkilemedi ama okuldaki derece yapacak arkadaşlarımı baya etkilemiş.