hocam sürüngen pazarından bakarsanız belki bulabilirsiniz.Selam beyler ball python almayı düşünüyorum önümüzdeki aylarda, fakat donmuş fare laboratuvar faresi falan bulamadım sipariş verdiğiniz yerler yada siteler varsa aşağıda belirtirseniz sevinirim![]()
Selam beyler ball python almayı düşünüyorum önümüzdeki aylarda, fakat donmuş fare laboratuvar faresi falan bulamadım sipariş verdiğiniz yerler yada siteler varsa aşağıda belirtirseniz sevinirim![]()
Ball piton alabilinecek bi yer varmı bilginizde varsa lütfen yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler.En güzeli evde yerin varsa kendin üretmek. Yoksa zaten özelden sana alabilceğin kişinin numarasını yolladım kendisi izmirde yaşıyor kuru buz ile her yere kargolama yapıyor.
Adanada canlı yem satışı yapan bildiğiniz yerler varsa yardımcı olurmusunuz?Ankara canlı yemde dondurulmuş fare var pinky yani bakabilirsin
Adana canlı yem var. Sitelerine bakabilirsiniz.Adanada canlı yem satışı yapan bildiğiniz yerler varsa yardımcı olurmusunuz?
direk elden almayı istiyorumda konumunu biliyormusunuzAdana canlı yem var. Sitelerine bakabilirsiniz.
Maalesefdirek elden almayı istiyorumda konumunu biliyormusunuz
teşekkürlerMaalesef
Hocam güncel kargo imkanı olan bir yemci var mı bildiğinizAnkara canlı yemde dondurulmuş fare var pinky yani bakabilirsin
Facebook guruplarinda varHocam güncel kargo imkanı olan bir yemci var mı bildiğiniz
Link vs varsa atarmisinizFacebook guruplarinda var