Yeniyim!

Abdullahdrc

Larva
Üye
Merhabalar ben Abdullah. Karıncalar konusunda yeniyim daha önce hiç beslemedim hayvanları severim karınca beslemeye heves etmiş birisiyim nerden nasıl başlamak gerek hangi türü beslemem lazım yardımcı olabilirseniz sevinirim. Minik değil de biraz iri karınca beslemek istiyorum.

YAKO

Larva
Üye
Aramıza hoş geldin @Abdullahdrc youtube üzerinden bir çok temel bilgiyi görerek edinebilirsin ki sana çok fayda sağlayacaktır. Messorlar başlangıç için en güzel türlerden tohumlarla beslenmeleri çok sıkı protein ihtiyacı olmamaları orta düzey nem sevmeleri her türlü sana yardımcı olur ne çok hızlı ne de çok yavaş bir tür. Hem de tam uçuşlarının olduğu dönemdeyiz (messor uçuşları). Burda bir çok arkadaş size yardımcı olmak için elinden gelen desteği verir eğer başka merak ettiğin bir şey olursa yazabilirsin. İyi forumlar (y)

pegasuZX

Intercaste
Üye
Hocam cins önemli değil önüne geleni al. Zaten muhtemelen bulacağın karıncalar zor olmayacak .

akvaryumhane

Asker
Yardımsever
Rehberkolik
Üye
Merhabalar ben Abdullah. Karıncalar konusunda yeniyim daha önce hiç beslemedim hayvanları severim karınca beslemeye heves etmiş birisiyim nerden nasıl başlamak gerek hangi türü beslemem lazım yardımcı olabilirseniz sevinirim. Minik değil de biraz iri karınca beslemek istiyorum.
İri karıncadan kasıt ne bilmiyorum ama önce messor ile başlayabilirsiniz camponotusta olabilir. Biraz hobide ilerleyince formica yada topinamo gibi türlere geçebilirsin.