Ama aynı zamanda kısalabilir de çünkü yumurtalara bakan karıncalar artacak.Tam tersine uzayabilir çünkü o nesilin işçileri öncekinden daha büyük olacaktır.
Ben de başta böyle düşündüm ancak bunun süreyi kısaltacağını sanmıyorum. O halde insanlar da daha çok besin alarak 3 ayda anne karnında gelişimini tamamlayabilir mi? Belli bir süreç var burada. Bunun yerine daha çok işçiye daha çok yumurta düşmesi muhtemel. Sürenin kısalacağını düşünmüyorum ama bu konuda bir kaynak varsa ona bakmamız daha doğru olur.Ama aynı zamanda kısalabilir de çünkü yumurtalara bakan karıncalar artacak.
Sizin tahmininiz de güzel ama kraliçe bir yumurtaya o kadar sürede bakarsa buraz daha fazla karınca ile bu süre kısalabilir.Ben de başta böyle düşündüm ancak bunun süreyi kısaltacağını sanmıyorum. O halde insanlar da daha çok besin alarak 3 ayda anne karnında gelişimini tamamlayabilir mi? Belli bir süreç var burada. Bunun yerine daha çok işçiye daha çok yumurta düşmesi muhtemel. Sürenin kısalacağını düşünmüyorum ama bu konuda bir kaynak varsa ona bakmamız daha doğru olur.
@Pratensis Size aynı soruyu önceden sormuştum diye hatırlıyorum hocam, biraz alıntı bile yapmış olabilirim hatta şu an. Ne dersiniz bu konuya?
Öylemi?Süre kısalmıyor, aksine uzuyor. Ne kadar büyük beden, o kadar uzun zaman.