Yeni koloni fikiri

KayraButler

Yumurta
Üye
Merhabalar, yeni bir koloniye başlamak istiyorum. Şu an elimde 1 adet Messor sp. var. Bir Messor daha bakabilirim belki; Messor’dan başka Tetramorium mu yoksa Lasius mu, arada kaldım. Tecrübemin orta seviyede olduğunu düşünüyorum. Tüp, formikaryum, outworld ve canlı yem konusunda hiçbir sıkıntım yok. Önerilerinizi bekliyorum.

anakin

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Merhabalar, yeni bir koloniye başlamak istiyorum. Şu an elimde 1 adet Messor sp. var. Bir Messor daha bakabilirim belki; Messor’dan başka Tetramorium mu yoksa Lasius mu, arada kaldım. Tecrübemin orta seviyede olduğunu düşünüyorum. Tüp, formikaryum, outworld ve canlı yem konusunda hiçbir sıkıntım yok. Önerilerinizi bekliyorum.
İkisininde farklı bir güzelliği var ama benim tercihim lasiustan yana.

BahadirSarp

Gamergate
Yardımsever
Üye
Bende tetramoriumdan yanayım agresif ve çok stres olmayan bir cins birazda hızlı üreyorlar denilebilir.

matrax_5206

Yumurta
Üye
“Bende 4 Lasius ve bir Tetramorium kolonisi var. Lasiuslar çok uyumlu. Boyları da biraz daha büyük olduğu için izlemeleri daha kolay ve zevkli. Tabii bu benim görüşüm.”