Formica rufibarbis grubundan kraliçe karınca.Hobide yeniyim, türü nedir acaba?
Yardımcı olur musunuz, teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 58398Ekli dosyayı görüntüle 58399
Formica kraliçesi.Hobide yeniyim, türü nedir acaba?
Yardımcı olur musunuz, teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 58398Ekli dosyayı görüntüle 58399
Zordur ama az kontrol ettiğin sürece sıkıntı olmaz. Zaten ilk kraliçen al geç.Çok teşekkür ederim hepinize başlangıç için zor bir tür müdür messor aramaya devam edeyim mi sizce
Bakımı orta derece bakım rehberini aşağıya bırakım.Çok teşekkür ederim hepinize başlangıç için zor bir tür müdür messor aramaya devam edeyim mi sizce
Ne demek kral görevimiz.😉Çok teşekkür ederim hepinize başlangıç için zor bir tür müdür messor aramaya devam edeyim mi sizce
Peki outworld yapsam hemen hayatta kalma şansı artar mı formikaryum yapsam yutongdan falan şansı artar mı?Ben de ilk formica bulmuştum. Ama öldüasit salgıladığı için kapalı test tüpünde bakması zor bir tür bilginiz olsun. Şansınızı deneyin
Hocam söylediğin şey çok saçma bir şey. Senin mantığınla camponotus gibi hayvanlar da zor. Çok saçma bir hipotez. Kraliçeniz yüksek ihtimal hastaydı, ilaçlardan ya da genetik şekilde öldü.Ben de ilk formica bulmuştum. Ama öldüasit salgıladığı için kapalı test tüpünde bakması zor bir tür bilginiz olsun. Şansınızı deneyin
Benim bulduğum kraliçenin hasta olduğunu ben de düşünüyorum, ama bu şekilde tüm kolonisi ölen kişileri de okudum internetteHocam söylediğin şey çok saçma bir şey. Senin mantığınla camponotus gibi hayvanlar da zor. Çok saçma bir hipotez. Kraliçeniz yüksek ihtimal hastaydı, ilaçlardan ya da genetik şekilde öldü.
Formica için ilk başta outworlde gerek yok hatta kötü bile olur. Ilk işçileri çıkana kadar tüpde bakın.Peki outworld yapsam hemen hayatta kalma şansı artar mı formikaryum yapsam yutongdan falan şansı artar mı?
Hocam karıncalar zaten asit salgılar. Hepsi ölür sizin mantığınızla.Benim bulduğum kraliçenin hasta olduğunu ben de düşünüyorum, ama bu şekilde tüm kolonisi ölen kişileri de okudum internette
Hocam benim bildiğim her tür asit salgılamıyor, bu formica türü asit salgılıyor.Hocam karıncalar zaten asit salgılar. Hepsi ölür sizin mantığınızla.
Evet arkadaş haklı benimde 3 tane formica deneyimim oldu ilk ikisinde 2 günde falan bakiyodum ölmüşlerdi ve ölen kraliçenin tüpün de baya bi koku oluyodu sonra bi yerde gördüm stres anında formik asit salgılıyorlar diye şimdi yeni formica kraliçeme haftada bir bakıyorum bi sorun yok.Hocam benim bildiğim her tür asit salgılamıyor, bu formica türü asit salgılıyor.