Yeni bulduğum karıncalar için tavsiye

epicg

Yumurta
Üye
23976.jpg
Merhaba arkadaşlar dün 5 tane campanotus cinsine ait kraliçeler buldum test tüplerini vs. hazırladım ekstra tavsiye ettiğiniz bişey varmı? Ek olarak ne zaman ilk yumurtalarını bırakırlar?

Kawius

Yumurta
Üye
Yeterli duruyor hocam duzen olarak ustune illa birsey kapatiyorsunuzdur ama soylemek istedim karanlik olsun onun disinda 7-10 gun icinde gelir yumurta

anakin

Brachypterous
Yardımsever
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 75027
Merhaba arkadaşlar dün 5 tane campanotus cinsine ait kraliçeler buldum test tüplerini vs. hazırladım ekstra tavsiye ettiğiniz bişey varmı? Ek olarak ne zaman ilk yumurtalarını bırakırlar?
Hocam kraliçelerin alanı çok büyük. Pamuğu ittirip kraliçelere sadece kendi etraflarında dönebilecekleri kadar bir alan bırakırsanız kendilerini daha rahat hissedeceklerdir.

ants123

Minör
Üye
Hocam kraliçelerin alanı çok büyük. Pamuğu ittirip kraliçelere sadece kendi etraflarında dönebilecekleri kadar bir alan bırakırsanız kendilerini daha rahat hissedeceklerdir.
O çok sıkıntı olmuyor bence ya ama optimal olan o olabilir tabi. Ben iki kraliçe baktım ikisinin de alanları bu kadardı aşağı yukarı pek sıkıntı olmadı.