bu formikaryumu 0.14 mm katman kalınlığında 2 saat civarında yaptı o küçük olanı7 bin zam yapmışlar pahalanmıs baya. Peki memnun musunuz mesela o formikaryumu kaç saatte yaptı?
bu formikaryumu 0.14 mm katman kalınlığında 2 saat civarında yaptı o küçük olanı7 bin zam yapmışlar pahalanmıs baya. Peki memnun musunuz mesela o formikaryumu kaç saatte yaptı?
Teşekkür ederimHarika günlük, takipteyim 😉.
Ben de aynısını soracaktım.Dostum eline emeğine sağlık, umarım güzel bir kolonin olur. Projelerini çok beğendim ayrıca, ileride satış yapmayı düşünüyor musun?
Teşekkür ederim, satış işini bilmiyorum eğer ki tasarım yapmada biraz daha kendimi geliştirirsem neden olmasınDostum eline emeğine sağlık, umarım güzel bir kolonin olur. Projelerini çok beğendim ayrıca, ileride satış yapmayı düşünüyor musun?
Hocam yakınınızda büyük kolonili hobicelere gönderin baksınlar eksikleri veya artıları neyse söylesinler hem etkileşiminiz olur hemde satmaya başlarsanız eksiklerinizi çok daha basit fark edersiniz.Teşekkür ederim, satış işini bilmiyorum eğer ki tasarım yapmada biraz daha kendimi geliştirirsem neden olmasın
Evet.Hocam forumda dm üzerinden bu tarz aksesuar satışı da yasak mı?
Eğer satış düşünürsen yardımcı nasıl yapabileceğin hakkında. Yaratıcılığın çok iyiymiş. Outworld tasarlarsan kesinlikle buraya at. Modüler olsun ama, bütün ürünlerin birbiriyle kullanılabilir olsun. Bu sayede daha ilgi çeker.Teşekkür ederim, satış işini bilmiyorum eğer ki tasarım yapmada biraz daha kendimi geliştirirsem neden olmasın
yani etrafımda öyle biri yok varsa da benim haberim yok. Ancak bende isterim böyle birileri olsada göndersem yaniHocam yakınınızda büyük kolonili hobicelere gönderin baksınlar eksikleri veya artıları neyse söylesinler hem etkileşiminiz olur hemde satmaya başlarsanız eksiklerinizi çok daha basit fark edersiniz.
Yasak değil diye biliyorum hocam, ancak herhangi bir durumda forum sorumluluk kabul etmez. DM’de ne yaptığınızı kimsenin umursayacağını zannetmiyorum. Ama dediğim gibi KÇ Forumu sorumluluk kabulu etmez.Hocam forumda dm üzerinden bu tarz aksesuar satışı da yasak mı?
benimde en dikkat ettiğim noktalardan biri o çünkü bir çok şey basmaktansa bir şey basayım her yerde kullaniyim istiyorumEğer satış düşünürsen yardımcı nasıl yapabileceğin hakkında. Yaratıcılığın çok iyiymiş. Outworld tasarlarsan kesinlikle buraya at. Modüler olsun ama, bütün ürünlerin birbiriyle kullanılabilir olsun. Bu sayede daha ilgi çeker.
Aynen öyle hocam, bir aparat basıyorsanız bütün bastığınız ürünlere uyacak şekilde basın. Takipteyim konuyu. 👀benimde en dikkat ettiğim noktalardan biri o çünkü bir çok şey basmaktansa bir şey basayım her yerde kullaniyim istiyorum
Burda yapabilirsiniz hocam satışa izin vermiyorlar ama deneme amaçlı bir kaç kişiye hem hediye olarak gönderirsiniz hemde onlar kullanır ve eksiklerini söyler mesela biri derki nem alanı daha büyük olabilir, diğeri derki (ben şimdi geldi aklıma bu fikir) mesela formikaryumu ikiye bölebilirsiniz yani odacıklara kapı gibi düşünün hem böylece daha küçük koloniler yaşayabilir koloni büyüdükçe kapıları açarlar ve yaşam alanını dahada büyütürler.yani etrafımda öyle biri yok varsa da benim haberim yok. Ancak bende isterim böyle birileri olsada göndersem yani
Aslında dediğin doğru, kapı olayı daha işlevselBurda yapabilirsiniz hocam satışa izin vermiyorlar ama deneme amaçlı bir kaç kişiye hem hediye olarak gönderirsiniz hemde onlar kullanır ve eksiklerini söyler mesela biri derki nem alanı daha büyük olabilir, diğeri derki (ben şimdi geldi aklıma bu fikir) mesela formikaryumu ikiye bölebilirsiniz yani odacıklara kapı gibi düşünün hem böylece daha küçük koloniler yaşayabilir koloni büyüdükçe kapıları açarlar ve yaşam alanını dahada büyütürler.
Aslında dediğin doğru, kapı olayı daha işlevsel
Kapılı demek istediğim formikaryumu ikiye bölüyor yani ilk önce yarısını kullanıma sunuyorsunuz sonra koloni büyüdükçe kapıyı açıyorsunuz ve orayada yerleşiyorlar.yani aslında bu tasarıma direkt kapı sistemini uygulamak zor gibi duruyor. Görseldede çizdiğiniz yerlerden birinde nem alanı kapanıyor bir diğerindede outworlde açılan kapı kapanıyor. Belki daha az kapılı olsa ya da oda oda kapı konulsa daha iyi olabilir.