Yeni bir başlangıca ihtiyacım var...

Şimdi kendimi kısaca tanıtacak olursam adım Aras Balcıoğlu. Genelde hocalarım ve arkadaşlarım bana 'Gemini' veya 'Profesör Balcıoğlu' der. Liseye yeni başladım; bazı kronik sorunlarımdan haberleri yok. Bir ara hobiciydim fakat dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu yüzünden unutup baktığım canlılara biraz sıkıntılı dönemler yaşatmış olabilirim, maalesef onları doğaya saldım. Bazen sinir veya anksiyete atağı geçirebilirim, moderatörlerden bu konu için şimdiden özür dilerim. Neyse, kendimi yeterince tanıttığımı düşünüyorum. Bu foruma sadece bir şeyleri değiştirmem gerektiğini düşündüğüm için katılıyorum, bir de hobiye yeniden başlamak istiyorum."

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Ansiklopedik İnsan
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Merhaba Aras, forumumuza hoş geldin. Yaşadığın kişisel ve sağlık durumlarına saygı duymakla birlikte, forum kurallarının ve saygı çerçevesinin tüm üyelerimiz için istisnasız geçerli olduğunu belirtmek isteriz. Sinir veya anksiyete gibi durumlar, kuralları ihlal etmek ya da forum içi iletişimi aksatmak için bir mazeret olarak kabul edilemez. Forumda kaldığın süre boyunca topluluk kurallarına ve moderatör yönlendirmelerine eksiksiz uyman beklenmektedir. Anlayışın için teşekkür ederiz.