hocam yapılacak birşey yok canlı yem olsa içinden çöp şişle alın derdim out world e baglayın en iyisi
canlı yem 2 günden fazla orda tutma mite basar 2 3 tane işçi kaçıcak diye korkma al kaçanları yakalarsın mite basarsa kraliçeyi bile kaybedebilirsinHocam normalde yemekle işleri bittikten sonra tüpün ucuna fln bırakırlar benimkilerde o yok küf ve bakteriler oluşmaya başlıyor hala bırakmıyolar yemeği her seferinde transfer mi yapılıcak yani bide yumurtaları larvaları kıymanın üzerine yapıştırıyorlan kendimde alamıyorum
Hocam yumurtalar ve larvalar besine yapışık bir keşilde duruyorcanlı yem 2 günden fazla orda tutma mite basar 2 3 tane işçi kaçıcak diye korkma al kaçanları yakalarsın mite basarsa kraliçeyi bile kaybedebilirsin
Out world varkarıncalar yeterince alır işi bitince atar seninde birşey yapmana gerek kalmaz
Hocam gereksiz kalabalık olmasın şimdilik bi dondurma kabına koymusşut mika kap almaya gitçem yarın koloninin çok işçisi yok 15 işçi fln aslında yapmayacaktım ama dayanamadım çünkü durdukları tüp 10cm ve yarısı su dolu bide pamukla ağzını kapatınca karıncalara 3-4 cmlik bir yer kalıyodu bende dedim hem havalandırma olsun vb diye outworld yaptımfotoğraf atarmısın başka bir form açıp
Normal küf vardı bide çok küçük pembe bir küf gördüm direk 90 derece eğimli bol stresli bir transferle 30-60dk arasında hallettim transferi şu anda bir sorunları yokhavalandırma iyi ise mite olmaz küfte suyu tıkamadıkça sorun olmaz tabi farklı renklerde olmazsa.