Tarantulam yem kabul etmiyor, kaçıyor sebebi nedir? Henüz yani aldım daha sling boy aldığım 2 gün oldu.
Tarantulan yem kabul etmeyip kaçıyorsa, büyük ihtimalle yeni ortamına alışmaya çalışıyordur. Sling boyutları hassas olduğu için stres yaşayabilir. Ayrıca, yemin boyutu çok büyük veya hızlı hareket ediyorsa korkabilir. Tarantulalar, deri değiştirme dönemine girmeden önce de iştahsızlaşabilir. Sıcaklık ve nem de uyumsuzsa yemeyi reddedebilir. Birkaç gün sakinleştirip, küçük ve yavaş hareket eden yemlerle deneyebilirsin.Tarantulam yem kabul etmiyor, kaçıyor sebebi nedir? Henüz yani aldım daha sling boy aldığım 2 gün oldu.
Arkadaşımın dediği her şeye katılıyorum.Tarantulan yem kabul etmeyip kaçıyorsa, büyük ihtimalle yeni ortamına alışmaya çalışıyordur. Sling boyutları hassas olduğu için stres yaşayabilir. Ayrıca, yemin boyutu çok büyük veya hızlı hareket ediyorsa korkabilir. Tarantulalar, deri değiştirme dönemine girmeden önce de iştahsızlaşabilir. Sıcaklık ve nem de uyumsuzsa yemeyi reddedebilir. Birkaç gün sakinleştirip, küçük ve yavaş hareket eden yemlerle deneyebilirsin.