Merhabalar. İlk işçilerim çıkıyor fakat elimde şuan canlı yem tarzı bişey yok. Sadece şekerli su verebiliyorum karıncalara. Ne önerirsiniz, canlı yem hemen almalı mıyım, önerebileceğiniz site var mı?
Türü messor,camponotus,tetromorium gibi yaygın türlerdense tüm yumurtalar çıkana kadar bekleye bilirsiniz.Merhabalar. İlk işçilerim çıkıyor fakat elimde şuan canlı yem tarzı bişey yok. Sadece şekerli su verebiliyorum karıncalara. Ne önerirsiniz, canlı yem hemen almalı mıyım, önerebileceğiniz site var mı?
Türü messor. Bu sırada kraliçe yeni yumurta yapmaz mi?Türü messor,camponotus,tetromorium gibi yaygın türlerdense tüm yumurtalar çıkana kadar bekleye bilirsiniz.
Yapar ama kraliçenin hemen protein stokları bitmez.Türü messor. Bu sırada kraliçe yeni yumurta yapmaz mi?
Anladim. Peki canli yemi nerden temin edebilirim ve ne zaman vermeye başlamaliyim?Yapar ama kraliçenin hemen protein stokları bitmez.
Geldiğinde verebilirsiniz.Canlıyem için Antalya çekirge,Ankara canlıyemi kullanabilirsin.Anladim. Peki canli yemi nerden temin edebilirim ve ne zaman vermeye başlamaliyim?
Yumurta akı verebilirsin protein için,enerji için ise şekerli su damlatabilirsin ama ben sulu meyve parçaları veriyorum riskli olabiliyor içine uçabiliyorlar şekerli suyunMerhabalar. İlk işçilerim çıkıyor fakat elimde şuan canlı yem tarzı bişey yok. Sadece şekerli su verebiliyorum karıncalara. Ne önerirsiniz, canlı yem hemen almalı mıyım, önerebileceğiniz site var mı?
Teşekkür ederimGeldiğinde verebilirsiniz.Canlıyem için Antalya çekirge,Ankara canlıyemi kullanabilirsin.
Teşekkür ederimYumurta akı verebilirsin protein için,enerji için ise şekerli su damlatabilirsin ama ben sulu meyve parçaları veriyorum riskli olabiliyor içine uçabiliyorlar şekerli suyun
Kuş yemi ve benzer tohumları verebilirsin canlı yem bulana kadarTeşekkür ederim