Yavrulama

Topirak

Yumurta
İlklerden
Forum Delisi
Üye
Merhaba 40 litrelik bitkili tankımda
3 Günışığı tetra
5 Rasbora
Bir çift lepistes
2 adet çöpçü
3 adet danio
Temizlik için kırma karidesler ve adi salyangozlar 1 adette nerite var.
Lepistesim doğurdu ve baya bir yavrudan sadece 4 ü yaşıyor ben yem olurlar diye içim rahattı çünkü canlı yem olmaları hem hacim açısından rahat hemde protein takviyesi açısından iyiydi fakat yavrulardan 4 tanesi yaşıyor petshop 2 gün aç bırak yavruları bidaha görmezsin demişti böyle mi yapayım? Yoksa burdan yavruları alıp astronotuma mı vereyim? Ne yapayım?

secretduck

Yumurta
Üye
yavruyu neden yedirmek istiyorsun ki? bir saklama kabı veya kovada bak büyüt sat akvaryumda daha fazla balık istemiyorsan

omerfaruk_

Majör
Moderatör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
Merhaba 40 litrelik bitkili tankımda
3 Günışığı tetra
5 Rasbora
Bir çift lepistes
2 adet çöpçü
3 adet danio
Temizlik için kırma karidesler ve adi salyangozlar 1 adette nerite var.
Lepistesim doğurdu ve baya bir yavrudan sadece 4 ü yaşıyor ben yem olurlar diye içim rahattı çünkü canlı yem olmaları hem hacim açısından rahat hemde protein takviyesi açısından iyiydi fakat yavrulardan 4 tanesi yaşıyor petshop 2 gün aç bırak yavruları bidaha görmezsin demişti böyle mi yapayım? Yoksa burdan yavruları alıp astronotuma mı vereyim? Ne yapayım?
Bana kalırsa bırak büyüsünler 4 yavrudan çok sıkıntı olmaz ama eğer diyorsan lepistes sayısını çoğaltmak istemiyorum astronotlar küçük boy ise afiyetle yiyeceklerdir.

Topirak

Yumurta
İlklerden
Forum Delisi
Üye
yavruyu neden yedirmek istiyorsun ki? bir saklama kabı veya kovada bak büyüt sat akvaryumda daha fazla balık istemiyorsan
Bulunduğum ilde alıcı yok kargolama içinde oksijen tüpü falan yok. Petshopları,siteleri,formları gezdim zamanında önceden ürettiğimde hiçbir şekilde ne satabildim nede ücretsiz sahiplendirebildim.

Topirak

Yumurta
İlklerden
Forum Delisi
Üye
Bana kalırsa bırak büyüsünler 4 yavrudan çok sıkıntı olmaz ama eğer diyorsan lepistes sayısını çoğaltmak istemiyorum astronotlar küçük boy ise afiyetle yiyeceklerdir.
Hocam şuanlık büyümelerine izin vereceğim renklendiklerinde anne veya babadan güzel rengi olan-umarım olur.- bir çift yavru dışındakileri oscara veririm.