yavru axolotum var 2 tane 6 7 cmdir tahminen bi tanesi kan kuesu yerken diğeri yemiyor bi tavsiye öneriniz vb var mı
akvaryumun fotoğrafı varsa yardımcı olabilirim sanırımyavru axolotum var 2 tane 6 7 cmdir tahminen bi tanesi kan kuesu yerken diğeri yemiyor bi tavsiye öneriniz vb var mı
instagram discord felan var mı atiyim ordanakvaryumun fotoğrafı varsa yardımcı olabilirim sanırım
Buraya ekleyebilirsiniz, dosya ekleme kısmındaninstagram discord felan var mı atiyim ordan
iyi mi fotoğraflar başka çekiyim miBuraya ekleyebilirsiniz, dosya ekleme kısmından
canlılar yeni geldiyse adapte oluyor olabilirler, suyun sıcaklığı kaç derece? ani ısı değişimleri canlıyı etkileyebiliriyi mi fotoğraflar başka çekiyim mi
balıklara takılmayın onlar geçici süre duracaklarakvaryumdaki canlılar birbirine çok zıt. balıklar tropik balıklar 26 derece civarı sıcaklık lazım onlar için. Axolotlar içinde tam tersi serin su lazım 18-20 derece
cuma günü koydum ısısıda yeterli bi tanesi çok rahat yiyor diğeri çook tepki vermiyorcanlılar yeni geldiyse adapte oluyor olabilirler, suyun sıcaklığı kaç derece? ani ısı değişimleri canlıyı etkileyebilir
sanırım yeni geldiği için böyle yapıyor, başkalarının fikirlerini öğrenmek gerek.cuma günü koydum ısısıda yeterli bi tanesi çok rahat yiyor diğeri çook tepki vermiyor