Yataklık

İbrahim

Yumurta
Üye
Az önce farkettim Ankara canlı yemden aldıgim yataklikta böcek gibi birşey vardı nereden girdiğini bilmiyorum bu ne olabilir yataklık atayimmi yoksa dursunmu fotoğrafını çekemeden yatakligin içine girdi.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Az önce farkettim Ankara canlı yemden aldıgim yataklikta böcek gibi birşey vardı nereden girdiğini bilmiyorum bu ne olabilir yataklık atayimmi yoksa dursunmu fotoğrafını çekemeden yatakligin içine girdi.
Direkt böcek mi var yoksa farklı bir türün kurt hali mi?

İbrahim

Yumurta
Üye
Şöyle bişey ölmuş sanırım ama fazlası varmı bilmiyorumm16636956001831952957181087987385.jpg

karıncabuldum

Media
Üye
Arkadasim biz nasıl anlayalım bundan lutfen bi çubukla açık bi alana getirin

Musta

Pupa
Üye
bende ordan almıştım,güve çıkmıştı, belkide içinde oluşmuştur havasiz ve sıcak kaldığı için, eğer kanatlı bişeyse güvedir. eğer güveyse yataklığı at ben atmamıştım çok fazla ürediler ve yataklığı delip çıkmaya başladılar, evi basmadan kurtuldum.

İbrahim

Yumurta
Üye
bende ordan almıştım,güve çıkmıştı, belkide içinde oluşmuştur havasiz ve sıcak kaldığı için, eğer kanatlı bişeyse güvedir. eğer güveyse yataklığı at ben atmamıştım çok fazla ürediler ve yataklığı delip çıkmaya başladılar, evi basmadan kurtuldum.
Kanatlı yatakligi atıyorum o zmn

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Un biti pirinç biti fln olabilir belki de bıffalodur yataklıktan çıkarsanız iyi olur yumurta bırakabilir yataklığa