Direkt böcek mi var yoksa farklı bir türün kurt hali mi?Az önce farkettim Ankara canlı yemden aldıgim yataklikta böcek gibi birşey vardı nereden girdiğini bilmiyorum bu ne olabilir yataklık atayimmi yoksa dursunmu fotoğrafını çekemeden yatakligin içine girdi.
BöcekDirekt böcek mi var yoksa farklı bir türün kurt hali mi?
Tamam bir sn atıyorum.Arkadasim biz nasıl anlayalım bundan lutfen bi çubukla açık bi alana getirin
Sanırım ışıktan dolayı tekrar yatakligin içine girmiş çıkınca aticamArkadasim biz nasıl anlayalım bundan lutfen bi çubukla açık bi alana getirin
bende ordan almıştım,güve çıkmıştı, belkide içinde oluşmuştur havasiz ve sıcak kaldığı için, eğer kanatlı bişeyse güvedir. eğer güveyse yataklığı at ben atmamıştım çok fazla ürediler ve yataklığı delip çıkmaya başladılar, evi basmadan kurtuldum.Az önce farkettim Ankara canlı yemden aldıgim yataklikta böcek gibi birşey vardı nereden girdiğini bilmiyorum bu ne olabilir yataklık atayimmi yoksa dursunmu fotoğrafını çekemeden yatakligin içine girdi.
Kanatlı yatakligi atıyorum o zmnbende ordan almıştım,güve çıkmıştı, belkide içinde oluşmuştur havasiz ve sıcak kaldığı için, eğer kanatlı bişeyse güvedir. eğer güveyse yataklığı at ben atmamıştım çok fazla ürediler ve yataklığı delip çıkmaya başladılar, evi basmadan kurtuldum.